Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Centrumeiland

Nieuwbouw op Centrumeiland

De ontwikkeling van Centrumeiland op Amsterdam IJburg gaat hard! In 2022 worden weer een aantal geweldige nieuwbouwprojecten afgerond, waaronder IJgenwijs en Mooijburg Plein. Op Centrumeiland wonen betekent duurzaam en energieneutraal wonen. Daar hoort ook het nodige groen in de omgeving bij. Met de inrichting van de zuidelijke natuuroever in 2022 realiseert IJburg een extra stuk natuurschoon. Op naar een groene, duurzame wereld.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer voor uw klimaatbestendige woning? Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor duurzame gietvloeren.

Wonen op Centrumeiland

Centrumeiland ligt in het IJmeer, op steenworp afstand van Strand IJburg. Het stedelijke eiland wordt autoluw en gericht op voetgangers ingericht. Het doel van dit nieuwbouw woongebied is een klimaatbestendig leven. Energieneutraal wonen is daar een onderdeel van, maar ook het zogenaamde ‘rainproof’ maken van Centrumeiland hoort daarbij. Dat betekent dat het gebied zo wordt ingericht dat regenwater goed wordt afgevoerd of juist kan worden opgevangen en benut. Zo wordt op Centrumeiland verschillende manieren aan duurzaam wonen en klimaatbestendig leven gewerkt.

Is een gietvloer duurzaam?

We krijgen steeds vaker de vraag of gietvloeren duurzaam zijn. Helaas zijn nog niet alle gegoten vloeren duurzaam. Bij Coatingvloer.nl vinden we duurzaam wonen belangrijk, daarom ontwikkelden we een milieuvriendelijke gietvloer die daaraan bijdraagt. We hebben voor u op een rijtje gezet wat onze PU Gietvloer Green Line duurzaam maakt:

  • Duurzame materialen
  • Aanleg zonder materiaalverspilling
  • Recyclen gietvloermaterialen mogelijk
  • Geschikt voor milieuvriendelijk onderhoud
  • Schoonmaken met water

Kosten gietvloer

Afhankelijk van het type gietvloer dat u kiest varieert de prijs. Onder andere het materiaal, specifieke wensen, maar ook de benodigde voorbereiding van uw ondervloer hebben invloed op de prijs. Voor onze duurzame PU Gietvloer Green Line betaalt u gemiddeld € 60,00 per vierkante meter. Een hoge kwaliteit gietvloer is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u weten wat een gietvloer voor uw woning kost? Vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Laat mijn prijs berekenen

Korting op uw gietvloer?

Profiteer nu van de burenkorting van Coatingvloer.nl. Als u samen met uw buren een gietvloer bij ons aanschaft, dan berekenen we de korting over de gezamenlijke oppervlakte. Hoe meer vierkante meters u in één keer laat gieten, hoe scherper de prijs per vierkante meter. Bent u de gelukkige eigenaar van een prachtig nieuwbouwappartement? Kom samen met uw buren naar Coatingvloer.nl voor een unieke gietvloer en maak gebruik van onze burenkorting. Uiteraard kunt u zelf een type en kleur gietvloer uitzoeken, ongeacht de keuze van uw buren.

Meer informatie over gietvloeren

Op onze website vindt u veel informatie over ons brede assortiment gietvloeren voor woningen. Hoewel u zich bij ons goed kunt inlezen, blijft een bezoek aan de showroom de beste manier om een geschikte gietvloer uit te zoeken. Neem contact om op afspraak onze showroom in Amsterdam te bezoeken.

Bel: 020 845 2650

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.