Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer verven

Advies en werkwijze

Wilt u uw gietvloer een nieuwe kleur geven omdat de vloer aan renovatie toe is? Of omdat u gewoonweg behoefte heeft aan een nieuwe kleur in uw interieur? Wat uw motivatie om de gietvloer te verven ook is, ga absoluut niet zelf aan de slag met verf. Een verkeerde behandeling tast uw gietvloer aan en zorgt voor beschadigingen. Bij coatingvloer.nl kunnen wij de gietvloer voor u verven. Wat we dan doen is een nieuwe topcoating aanbrengen in een andere kleur.

Gietvloer verven in 4 stappen

Bij Coatingvloer.nl zijn we gespecialiseerd in het verven van gietvloeren. Het proces is vrijwel gelijk aan gietvloer renovatie en is onder te verdelen in vier stappen:

  1. Inspectie ter inventarisatie
  2. Eventuele reparatie en licht opschuren gietvloer
  3. Renoveren of verven
  4. Een nieuwe gietvloer kleur

Gietvloer verven en renovatie

Het verven van een gietvloer is vergelijkbaar met het renovatieproces. Ondanks dat ze erg duurzaam zijn en lang meegaan, zijn ook gietvloeren uiteindelijk aan slijtage onderhevig. Als uw huidige gietvloer versleten is dan kunnen we de vloer voor u renoveren. We komen dan eerst bij u langs om de staat van de vloer te inspecteren. Op basis van onze bevindingen geven we advies over de nodige renovatie en bespreken we de daarbij behorende werkwijze. We behandelen beschadigingen en voorzien uw gietvloer van een nieuwe, beschermende toplaag, zodat de gietvloer daarna weer als nieuw is.

Gietvloer opnieuw verven

Soms bent u gewoon toe aan een nieuwe kleur of een nieuwe look. Dan is de gietvloer opnieuw verven een goede optie. Zoals we eerder benoemden raden we het sterk af om zelf uw gietvloer te verven, omdat dit risico op schade veroorzaakt. Laat uw gietvloer daarom op professionele wijze door ons coaten, om van langdurige slijtvastheid te profiteren. Ook als u uw gietvloer opnieuw wil laten coaten zonder dat de vloer aan renovatie toe is, moeten we een inspectie uitvoeren om eventuele beschadigingen in kaart te brengen. Als de vloer beschadigd is, repareren we dit namelijk eerst voor het beste resultaat. In alle gevallen moeten we uw gietvloer licht opschuren om voor een goede hechting te zorgen.

Gietvloer oververven

Nadat de nodige voorbereidingen getroffen zijn, brengen we een nieuwe coating in de gewenste kleur aan. De nieuwe kleur wordt als een nieuwe toplaag aan uw gietvloer toegevoegd. Gaat het niet om de kleur van de gietvloer, maar wilt u de vloer beter beschermen tegen slijtage? Dan kunnen we een transparante beschermlaag aanbrengen. Houd er rekening mee dat u de vloer volledig vrij moet maken voor we aan de slag gaan met uw gietvloer. De gietvloer moet ook enige tijd drogen voor u de meubels weer terug op hun plaats kunt zetten.

Professioneel gietvloer laten verven

De vloer is een essentieel onderdeel van uw interieur. Daarom is de kleurkeuze voor uw gietvloer van groot belang. Kleur draagt namelijk bij aan de ambiance en sfeer van een ruimte. Uw gietvloer kan enigszins verkleuren door slijtage of blootstelling aan uv-straling. Daardoor kan het zijn dat uw gietvloer na verloop van tijd toe is aan renovatie. Het is belangrijk dat uw gietvloer op professionele wijze wordt gerenoveerd, zodat de slijtvaste en onderhoudsvriendelijke kwaliteiten behouden blijven. Ook als u gewoon behoefte heeft aan een nieuwe kleur dan kunnen wij de gietvloer op deze manier opnieuw voor u verven.

Gietvloer verven kleuren

Het mooie van gietvloer verven is dat we vrijwel alle kleuren voor u kunnen maken. Op dit moment zijn onze populairste solo kleuren Zand, IJzer en Olive Green. Dit zijn prachtige egale gietvloer kleuren. Een andere mogelijkheid zijn de gemengde kleuren die door hun gemêleerde kleurnuances een betonlook opleveren. Als u uw gietvloer van een nieuwe kleur laat voorzien, krijgt u direct een heel andere vloer.

Bezoek aan onze showroom

Wilt u uw gietvloer op professionele wijze laten coaten? Bekijk alle favoriete kleuren op onze pagina over gietvloer kleuren of neem contact op zodat we een kleur op maat voor u samen kunnen stellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom om verschillende kleuren te komen bekijken. Maak direct een afspraak voor uw bezoek.

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.