Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

The Twins

Dit voorjaar brengt niet alleen bloeiende krokussen, bladgroen aan de bomen en jonge dieren met zich mee. In de lente van 2022 worden ook de appartementen en penthouses in The Twins opgeleverd. Deze prachtige tweeling pronkt straks direct aan het groene Schegpark. Nu de oplevering van uw appartement in dit duurzaam ingerichte nieuwbouwproject snel dichterbij komt, wordt het tijd om een bijpassende vloer uit te zoeken. Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor high end, duurzame gietvloeren.

Nieuwbouwwijk Aan het IJ

Aan de overkant van het IJ breidt Amsterdam Noord steeds verder uit. Met talloze creatieve projecten, cafés, restaurants, festivals en duurzame ondernemingen is stadsdeel Noord een bruisende hotspot geworden. De nieuwe woonwijken in Noord, zoals Aan het IJ, zijn groen en ruim opgezet met parken, pleinen en brede straten. De combinatie van een levendig stadsdeel met de ruime indeling maakt Aan het IJ een heerlijke locatie om te wonen. We begrijpen hoe belangrijk woongenot is en dat er meer bij komt kijken dan alleen de perfecte locatie. Wilt u ook voor uw vloer een milieubewuste keuze maken? Onze hoge kwaliteit gietvloeren zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke vloer die bijdraagt aan een duurzame woning.

Duurzame gietvloeren van Coatingvloer.nl

Het duurzame karakter is een van de grote voordelen van een nieuwbouwwoning. De appartementen in The Twins maken gebruik van een van de meest milieubewuste manieren om te verwarmen en koelen, de WKO-installatie. Hierbij is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen, zodat u kunt profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. De ideale vloer is dun en biedt optimale temperatuurgeleiding. Een licht-elastische gietvloer voldoet met een laagdikte van 2,0 – 3,0 mm aan deze vereisten. Ook wij leveren graag een bijdrage aan een duurzame wereld. Daarom hebben wij onze eigen milieuvriendelijke gietvloer ontwikkeld, de PU Gietvloer Green Line. Een duurzame gietvloer voor een duurzame woning.

Gietvloer prijs en burenkorting

De prijs van een gietvloer wordt berekend op basis van een aantal onderdelen waaronder het materiaal, de vloeroppervlakte, de voorbereidende werkzaamheden en eventuele extra toevoegingen. Op basis van deze gegevens maken we eenvoudig een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw appartement. Korting op de vierkante meter prijs? Als uw buren ook voor een gietvloer van Coatingvloer.nl kiezen, kunnen we een mooie korting op de totaalprijs aanbieden. Neem contact op voor meer informatie over onze aantrekkelijke burenkorting.

Mijn prijs laten berekenen

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze gietvloeren? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met een van onze gietvloerspecialisten of vraag direct een vrijblijvende offerte op. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Amsterdam waar u ons volledige gietvloeraanbod kunt bekijken.

Bel: 020 845 2650 Bezoek showroom

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.