Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

The Twins

Deze zomer brengt niet alleen zonnige dagen, groene tuinen en een hoop Amsterdamse gezelligheid met zich mee. In de zomer van 2022 worden ook de appartementen en penthouses in The Twins opgeleverd. Deze prachtige tweeling pronkt straks direct aan het groene Schegpark. Nu de oplevering van uw appartement in dit duurzaam ingerichte nieuwbouwproject snel dichterbij komt, wordt het tijd om een bijpassende vloer uit te zoeken. Recent is het groen geplant voor de green walls bij ieder balkon en de hoveniers zijn begonnen met de aankleding van de binnentuin van het complex. Heeft u al een vloer op het oog voor uw nieuwe woning? Bij Coatingvloer.nl kunt u terecht voor high end, duurzame gietvloeren die geschikt zijn in combinatie met de WKO-installatie waarop The Twins is aangesloten.

Nieuwbouwwijk Aan het IJ

Aan de overkant van het IJ breidt Amsterdam Noord steeds verder uit. Met talloze creatieve projecten, cafés, restaurants, festivals en duurzame ondernemingen is stadsdeel Noord een bruisende hotspot geworden. De nieuwe woonwijken in Noord, zoals Aan het IJ, zijn groen en ruim opgezet met parken, pleinen en brede straten. De combinatie van een levendig stadsdeel met de ruime indeling maakt Aan het IJ een heerlijke locatie om te wonen. We begrijpen hoe belangrijk woongenot is en dat er meer bij komt kijken dan alleen de perfecte locatie. Wilt u ook voor uw vloer een milieubewuste keuze maken? Onze hoge kwaliteit gietvloeren zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke vloer die bijdraagt aan een duurzame woning.

Duurzame gietvloeren van Coatingvloer.nl

Naast de prachtige green walls op de balkons is The Twins ook groen in de duurzame zin van het woord. Het duurzame karakter is een van de grote voordelen van een nieuwbouwwoning. De appartementen in The Twins maken gebruik van een van de meest milieubewuste manieren om te verwarmen en koelen, de WKO-installatie. Hierbij is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen, zodat u kunt profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. De ideale vloer is dun en biedt optimale temperatuurgeleiding. Een licht-elastische gietvloer voldoet met een laagdikte van 2,0 – 3,0 mm aan deze vereisten. Ook wij leveren graag een bijdrage aan een duurzame wereld. Daarom hebben wij onze eigen milieuvriendelijke gietvloer ontwikkeld, de PU Gietvloer Green Line. Een duurzame gietvloer voor een duurzame woning.

The Twins: hoogwaardige materialen

Kwaliteit staat centraal bij The Twins. Een woonwijk met allure zoals Aan het IJ vraagt om appartementen met een focus op hoogwaardige materialen. Vanuit de architectenbureaus is veel aandacht geschonken aan de uitstraling van de verschillende gebouwen en zo ook aan de gebruikte materialen voor het appartementencomplex The Twins. De gevel van het gebouwenduo straalt, tussen de lichtgrijze bakstenen zijn bijna duizend glanzende stenen ingelegd die het licht weerkaatsen. Een ander detail zijn de volledig transparante, glazen afzetting waarmee de terrassen zijn afgewerkt. Dit geeft veel zicht over de groene buitenomgeving.

Hoogwaardige gietvloeren voor The Twins

Welke vloer past het beste bij een appartement met zo’n stijlvolle uitstraling? In een eersteklas wooncomplex zoals The Twins zijn hoogwaardige vloeroplossingen met een lange levensduur een uitstekende keuze. Voor de meest duurzame vloer is de PU Gietvloer Green Line uw beste optie. Ook de Design Betonvloer sluit goed aan bij de stijl en kwaliteit van nieuwbouwproject The Twins. Met de robuuste uitstraling van beton krijgt de woning een ruig randje. Zowel gietvloeren als de Design Betonvloer zijn geschikt voor de WKO-installatie waarop The Twins is aangesloten. Deze gegoten vloeren zijn namelijk goede warmtegeleiders. Bovendien zijn gietvloeren bestand tegen vocht, wat erg handig is omdat het koelen met WKO kan zorgen voor condens aanslag op de vloer.

Gietvloer prijs en burenkorting

De prijs van een gietvloer wordt berekend op basis van een aantal onderdelen waaronder het materiaal, de vloeroppervlakte, de voorbereidende werkzaamheden en eventuele extra toevoegingen. Op basis van deze gegevens maken we eenvoudig een vrijblijvende prijsopgaaf voor uw appartement. Korting op de vierkante meter prijs? Als uw buren ook voor een gietvloer van Coatingvloer.nl kiezen, kunnen we een mooie korting op de totaalprijs aanbieden. Neem contact op voor meer informatie over onze aantrekkelijke burenkorting.

Mijn prijs laten berekenen

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze gietvloeren? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek met een van onze gietvloerspecialisten of vraag direct een vrijblijvende offerte op. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Amsterdam waar u ons volledige gietvloeraanbod kunt bekijken.

Bel: 020 845 2650 Bezoek showroom

 

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.