Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Jonas IJburg

Wooncomplex Jonas’ Amsterdam

Eind 2022 was het zover! Het wooncomplex Jonas’ op IJburg werd opgeleverd. Met ruim tachtig verkochte appartementen, villa’s en duplexwoningen en ook nog eens 190 studio’s in de verhuur is Jonas’ een divers geheel. Naast duurzaamheid is ook wooncomfort van groot belang in dit unieke wooncomplex. Bent u de gelukkige eigenaar van een van deze prachtwoningen? Dan kunt u bij Coatingvloer.nl terecht voor een hoge kwaliteit gietvloer met volledig ontzorgende projectbegeleiding.

Jonas’: wonen op IJburg

Wooncomplex Jonas’ Amsterdam bevindt zich in de wijk IJburg, een van de meest populaire woonwijken van Amsterdam. De wijk is gelegen aan het IJmeer en biedt bewoners een rustige en ontspannen sfeer, terwijl het toch dicht bij het centrum van Amsterdam ligt. Jonas’ op IJburg is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft ook een parkeergarage voor bewoners met een auto.

Een gietvloer in uw nieuwe woning?

Als nieuwe bewoner van Jonas’ op IJburg wilt u graag een vloer die past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Een gietvloer is een ideale keuze voor uw nieuwe woning. Deze naadloze vloeren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook gemakkelijk schoon te maken en daardoor zeer hygiënisch. Ze zijn dan ook ideaal voor mensen met allergieën of kleine kinderen.

Bij Coatingvloer.nl begrijpen we dat het kiezen van de juiste gietvloer een belangrijke beslissing is. Onze adviseurs staan daarom voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, van hoogglans tot mat. Gietvloeren zijn overigens ook zeer geschikt voor vloerverwarming, wat ze extra comfortabel maakt tijdens de koudere maanden.

Burenkorting voor IJburg nieuwbouw

We zien regelmatig dat meerdere bewoners van hetzelfde nieuwbouwproject bij ons komen voor hun gietvloer. Als uw buren hun gietvloer ook bij ons aanschaffen, kunnen we een aantrekkelijke korting op de vierkante meterprijs berekenen voor u en uw buren. U hoeft niet exact dezelfde vloer als uw buren uit te kiezen om van deze actie gebruik te maken. U bepaalt zelf het design van uw gietvloer. We berekenen de burenkorting op basis van het totale aantal vierkante meters van uw gezamenlijke vloeren. Vraag nu een offerte op en bekijk direct hoeveel korting u samen krijgt.

IJburg nieuwbouw: comfort & service

Jonas’ biedt meer dan alleen wonen. Om het luxe gevoel van een hotel te creëren werkt dit project met een team van Community Managers. De Community Managers verzorgen comfort en service voor iedere bewoner. Zij zijn niet alleen beschikbaar voor technische woonzaken, maar organiseren ook evenementen en activiteiten in de vele gemeenschappelijke ruimtes van het complex. Jonas’ beschikt over een huiskamer, een filmzaal, break-out rooms en een heus dakstrand. Verbinding staat centraal in het appartementencomplex Jonas’.

Creëer eenheid met een gietvloer

Verbinding is niet alleen van groot belangrijk tussen mensen, maar ook in uw interieur. Met een strakke, egale gietvloer zorgt u voor eenheid tussen de verschillende ruimtes in uw huis. Bij Coatingvloer.nl kunt u uw naadloze gietvloer volledig naar wens samenstellen. Daardoor past een gietvloer in iedere interieurstijl. Gaat u voor een stoere, robuuste vloer van woonbeton of een stijlvolle, maar comfortabele gietvloer van polyurethaan?

Voordelen gietvloer in nieuwbouw

Naast het feit dat we uw gietvloer volledig op maat kunnen samenstellen, heeft dit type vloer nog een aantal belangrijke voordelen. Zo is een gietvloer erg duurzaam en gaat hij jarenlang mee. Daarnaast is deze vloer zeer slijtvast en kan hij tegen een stootje. Ideaal dus voor een drukke huishouding met kinderen of huisdieren.

Daar komt bij dat een gietvloer volledig naadloos is, waardoor zich er geen vuil en stof tussen de naden ophoopt. Dat scheelt u een hoop schoonmaakwerk. Tot slot zijn veel gietvloeren geluiddempend, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer in huis.

Bedenkt u eens hoe u straks direct kunt genieten van uw nieuwe woning op Jonas IJburg:

  • Gietvloeren zijn onderhoudsarm
  • Vloerverwarming en gietvloeren combineren uitstekend
  • Gietvloeren zijn vochtdicht
  • Ook gietvloerenkleuren op maat
  • Gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken

Een duurzame vloer voor een duurzame woning

Een gietvloer zorgt niet alleen een mooie esthetiek, maar is ook een duurzame keuze voor uw woning in Jonas’ Amsterdam op IJburg. Dit type vloer gaat namelijk bij goed onderhoud wel 15 tot 20 jaar mee. Verder is een gietvloer milieuvriendelijk, omdat er geen materiaal verloren gaat door snijverlies bij het leggen. Bij Coatingvloer.nl kunt u bovendien kiezen voor de PU Gietvloer Green Line; een nog milieubewustere keuze. Deze gietvloer, die van 100% polyurethaan gemaakt is, beperkt de CO2-uitstoot tot een minimum zónder op kwaliteit in te leveren.

Duurzaam wonen is belangrijk voor de toekomst van onze planeet en een gietvloer kan bijdragen aan een groenere levensstijl. Door te kiezen voor een duurzame gietvloer draagt u bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving voor uzelf en de toekomstige generaties in Jonas’ Amsterdam op IJburg.

Waarom kiezen voor Coatingvloer.nl?

Bij Coatingvloer.nl hebben we inmiddels veel ervaring met het leggen van gietvloeren in nieuwbouwcomplexen als Jonas’ op IJburg. Onze experts weten daarom precies welke vloeren het beste passen bij deze moderne en duurzame woongemeenschap. Onze gietvloeren worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van de hoogste kwaliteit. Bovendien werken we met ervaren en professionele vakmensen die zorgen voor een perfecte afwerking.

Kiest u voor een gietvloer van Coatingvloer.nl, dan bent u verzekerd van een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en een vloer die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Ontvang een offerte

Wilt u weten wat een gietvloer voor uw woning gaat kosten? Vraag direct een vrijblijvende prijsindicatie op. Coatingvloer.nl heeft ruim vijftien jaar ervaring met gietvloeren en onze specialisten kunnen u alles vertellen over verschillende types gietvloer en hun belangrijkste eigenschappen. Bekijk ook eens onze projecten galerij ter inspiratie. Of neem direct contact op met een van onze gietvloerexperts en bezoek op afspraak onze showroom in Amsterdam.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.