Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Jonas IJburg

Wooncomplex Jonas’ Amsterdam

Medio 2022 is het zo ver! Het wooncomplex Jonas’ op IJburg wordt opgeleverd. Met ruim tachtig verkochte appartementen, villa’s en duplexwoningen en ook nog eens 190 studio’s in de verhuur is Jonas’ een divers geheel. Naast duurzaamheid is ook wooncomfort van groot belang in dit unieke wooncomplex. Bent u de gelukkige eigenaar van een van deze prachtwoningen? Dan kunt u bij Coatingvloer.nl terecht voor een hoge kwaliteit gietvloer met volledig ontzorgende projectbegeleiding.

Burenkorting voor IJburg nieuwbouw

We zien regelmatig dat meerdere bewoners van hetzelfde nieuwbouwproject bij ons komen voor hun gietvloer. Als uw buren van Jonas hun gietvloer ook bij ons aanschaffen, kunnen we een aantrekkelijke korting op de vierkante meterprijs berekenen voor u en uw buren. U hoeft niet exact dezelfde vloer als uw buren uit te kiezen om van deze actie gebruik te maken. U bepaalt zelf het design van uw gietvloer. We berekenen de burenkorting op basis van het totale aantal vierkante meters van uw gezamenlijke vloeren. Vraag nu een offerte op en bekijk direct hoeveel korting u samen krijgt.

Mijn prijs laten berekenen

IJburg nieuwbouw: comfort & service

Jonas’ biedt meer dan alleen wonen. Om het luxe gevoel van een hotel te creëren werkt dit project met een team van Community Managers. De Community Managers verzorgen comfort en service voor iedere bewoner. Zij zijn niet alleen beschikbaar voor technische woonzaken, maar organiseren ook evenementen en activiteiten in de vele gemeenschappelijke ruimtes van het complex. Jonas’ beschikt over een huiskamer, een filmzaal, break-out rooms en een heus dakstrand. Verbinding staat centraal in het appartementencomplex Jonas’.

Creëer eenheid met een gietvloer

Verbinding is niet alleen van groot belang tussen mensen, maar ook in uw interieur. Met een strakke, egale gietvloer zorgt u voor eenheid tussen de verschillende ruimtes in uw huis. Bij Coatingvloer.nl kunt u uw naadloze gietvloer volledig naar wens samenstellen. Daardoor past een gietvloer in iedere interieurstijl in Jonas. Gaat u voor een stoere, robuuste vloer van woonbeton of een stijlvolle, maar comfortabele gietvloer van polyurethaan?

Voordelen gietvloer in nieuwbouw

Naast het feit dat we uw gietvloer volledig op maat kunnen samenstellen, heeft dit type vloer nog een aantal belangrijke voordelen. Bedenkt u eens hoe u straks direct kunt genieten van uw nieuwe woning op Jonas IJburg:

  • Gietvloeren zijn onderhoudsarm
  • Vloerverwarming en gietvloeren combineren uitstekend
  • Gietvloeren zijn vochtdicht
  • Ook gietvloerenkleuren op maat
  • Gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken

Ontvang een offerte voor uw Jonas’ appartement

Wilt u weten wat een gietvloer voor uw woning in Jonas gaat kosten? Vraag direct een vrijblijvende prijsindicatie op. Coatingvloer.nl heeft ruim vijftien jaar ervaring met gietvloeren en onze specialisten kunnen u alles vertellen over verschillende types gietvloer en hun belangrijkste eigenschappen. Bekijk ook eens onze projecten galerij ter inspiratie. Of neem direct contact op met een van onze gietvloerexperts en bezoek op afspraak onze showroom in Amsterdam.

Bezoek showroomBel: 020 845 2650

 

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.