Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonlook vloer: zes keer inspiratie

Een betonlook vloer lijkt op het eerste gezicht net beton, maar deze gietvloer heeft veel meer voordelen. Zo is een betonlook vloer comfortabeler en hygiënischer. Daarnaast is een betonlook vloer ook erg duurzaam. Denk jij er aan om voor een betonlook vloer te kiezen? Doe dan nog wat extra inspiratie op met deze foto’s. We laten je graag zien hoe mooi een betonlook vloer in verschillende woningen staat.

Betonlook vloer met een effect

Betonlook vloer met een effect

Deze prachtige betonlook vloer is met een cirkeleffect aangelegd. Omdat een betonlook vloer met de hand wordt aangebracht kunnen dit soort effecten worden gemaakt. De betonlook vloer is hier echt een eye-cather. Daarom staan sobere witte muren er perfect bij.

Fris en hip

betonlook vloer modern

Een betonlook vloer staat mooi bij diverse woonstijlen. Hier is er voor een moderne en frisse woningstijl gekozen. De hippe en robuuste meubels staan mooi bij de strakke betonlook vloer.

Betonlook vloer samen met een vloerkleed

Vloerkleed met betonlook vloer

Ook in deze woning ligt een mooie betonlook vloer in de meest populaire kleur grijs. Het grijze vloerkleed  staat prachtig bij de vloer. De kleuren komen overeen, maar toch breekt het vloerkleed de ruimte. Hier is voor een laagpolig tapijt gekozen, maar een hoogpolig tapijt staat ook erg goed bij een betonlook vloer.

Aardetint

Betonlook vloer aardetint

Grijs is de meest populaire kleur voor een betonlook vloer, want grijs is de natuurlijke kleur van beton. Maar ook aardetinten staan prachtig. Hier is voor een bruine tint gekozen. De bruine bank en de leren stoel staan hier erg mooi bij en maken het een warm geheel. Aardetinten zorgen voor een warme en gezelligere sfeer.

Twee niveau’s

Betonlook vloer twee niveau's

Deze woning heeft net als de vorige woning een hoogteverschil in de woonkamer. Dit geeft een speels effect! Een betonlook vloer is hier uitermate geschikt voor.

Robuuste slaapkamer

Deze stoere slaapkamer ziet er geweldig uit. Het rouwe hout, het geweven kleed en de betonlook vloer staan erg mooi bij elkaar. Hier is voor een donkerdere kleur grijs gekozen . Het beige kleed steekt hier goed bij af.

Bron afbeelding 1: Pinterest

Bron afbeelding 2: Pinterest

Bron afbeelding 3: Pinterest

Bron afbeelding 4: Pinterest

Bron afbeelding 5: Pinterest

Bron afbeelding 6: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan