Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Betonlook vloer: zes keer inspiratie

Een betonlook vloer lijkt op het eerste gezicht net beton, maar deze gietvloer heeft veel meer voordelen. Zo is een betonlook vloer comfortabeler en hygiënischer. Daarnaast is een betonlook vloer ook erg duurzaam. Denk jij er aan om voor een betonlook vloer te kiezen? Doe dan nog wat extra inspiratie op met deze foto’s. We laten je graag zien hoe mooi een betonlook vloer in verschillende woningen staat.

Betonlook vloer met een effect

Betonlook vloer met een effect

Deze prachtige betonlook vloer is met een cirkeleffect aangelegd. Omdat een betonlook vloer met de hand wordt aangebracht kunnen dit soort effecten worden gemaakt. De betonlook vloer is hier echt een eye-cather. Daarom staan sobere witte muren er perfect bij.

Fris en hip

betonlook vloer modern

Een betonlook vloer staat mooi bij diverse woonstijlen. Hier is er voor een moderne en frisse woningstijl gekozen. De hippe en robuuste meubels staan mooi bij de strakke betonlook vloer.

Betonlook vloer samen met een vloerkleed

Vloerkleed met betonlook vloer

Ook in deze woning ligt een mooie betonlook vloer in de meest populaire kleur grijs. Het grijze vloerkleed  staat prachtig bij de vloer. De kleuren komen overeen, maar toch breekt het vloerkleed de ruimte. Hier is voor een laagpolig tapijt gekozen, maar een hoogpolig tapijt staat ook erg goed bij een betonlook vloer.

Aardetint

Betonlook vloer aardetint

Grijs is de meest populaire kleur voor een betonlook vloer, want grijs is de natuurlijke kleur van beton. Maar ook aardetinten staan prachtig. Hier is voor een bruine tint gekozen. De bruine bank en de leren stoel staan hier erg mooi bij en maken het een warm geheel. Aardetinten zorgen voor een warme en gezelligere sfeer.

Twee niveau’s

Betonlook vloer twee niveau's

Deze woning heeft net als de vorige woning een hoogteverschil in de woonkamer. Dit geeft een speels effect! Een betonlook vloer is hier uitermate geschikt voor.

Robuuste slaapkamer

Deze stoere slaapkamer ziet er geweldig uit. Het rouwe hout, het geweven kleed en de betonlook vloer staan erg mooi bij elkaar. Hier is voor een donkerdere kleur grijs gekozen . Het beige kleed steekt hier goed bij af.

Bron afbeelding 1: Pinterest

Bron afbeelding 2: Pinterest

Bron afbeelding 3: Pinterest

Bron afbeelding 4: Pinterest

Bron afbeelding 5: Pinterest

Bron afbeelding 6: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.