Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonlook vloer: 6 keer inspiratie

Een betonlook vloer lijkt op het eerste gezicht net beton, maar u moet weten dat deze gietvloer veel meer voordelen heeft. Zo is een betonlook vloer niet alleen comfortabeler en hygiënischer, maar ook bijzonder duurzaam. Overweegt u om te kiezen voor een betonlook vloer? Dan nodigen we u graag uit om extra inspiratie op te doen aan de hand van deze foto’s. We willen u graag laten zien hoe prachtig een betonlook vloer in diverse woningen tot zijn recht komt. Een betonlook vloer kan dus niet alleen uw ruimte verfraaien, maar biedt ook praktische voordelen voor uw dagelijks leven.

Betonlook vloer met een boeiend effect

Betonlook vloer met een effect

Deze prachtige betonlook vloer is aangelegd met een cirkeleffect, wat een uniek visueel aspect toevoegt. Omdat een betonlook vloer met de hand wordt aangebracht, zijn dit soort speciale effecten mogelijk. De betonlook vloer trekt hier echt de aandacht. Daarom passen eenvoudige witte muren er uitstekend bij. Als u op zoek bent naar een vloer met karakter en visuele diepte, dan is een betonlook vloer met een bijzonder patroon zeker het overwegen waard.

Een frisse en eigentijdse uitstraling

betonlook vloer modern

Een betonlook vloer harmonieert mooi met verschillende woonstijlen. In dit geval is gekozen voor een moderne en frisse inrichting. De trendy en stevige meubels vormen een fraaie combinatie met de strakke betonlook vloer. Wist u dat een betonlook vloer zich uitstekend leent voor zowel minimalistische als meer gedurfde interieurkeuzes? U kunt met accessoires en meubels spelen om uw eigen unieke stijl te creëren.

Betonlook vloer met een vloerkleed

Vloerkleed met betonlook vloer

Ook in deze woning ligt een prachtige betonlook vloer, uitgevoerd in de populaire grijstint. Het grijze vloerkleed vormt een prachtige aanvulling op de vloer. De kleuren komen overeen, maar het vloerkleed zorgt toch voor enige onderbreking in de ruimte. Hier is gekozen voor een laagpolig tapijt, maar een hoogpolig tapijt past eveneens uitstekend bij een betonlook vloer. Door te spelen met verschillende texturen kunt u een boeiend contrast creëren tussen de gladde betonlook vloer en het zachte vloerkleed.

Een aardse sfeer

Betonlook vloer aardetint

Hoewel grijs de meest populaire gietvloer kleur is voor een betonlook vloer, is het goed om te weten dat aardetinten ook uitstekend passen. Hier is gekozen voor een warme bruine tint. De bruine bank en de leren stoel vormen een fraaie combinatie en zorgen voor een warm geheel. Aardetinten creëren een gezellige en warme sfeer. Als u een rustieke en aardse uitstraling wilt creëren, kunt u overwegen om aardetinten in uw interieur te integreren, die mooi samengaan met de betonlook vloer.

Verschillende niveaus

Betonlook vloer twee niveau's

Net als de vorige woning heeft deze woning hoogteverschillen in de woonkamer. Dit zorgt voor een speels effect! Een betonlook vloer komt hier uitstekend tot zijn recht. Het hoogteverschil benadrukt de unieke eigenschappen van de vloer en geeft de ruimte extra dimensie. Als uw ruimte meerdere niveaus heeft, kan een betonlook vloer deze niveaus prachtig met elkaar verbinden.

Stoere slaapkamer

Deze robuuste slaapkamer ziet er indrukwekkend uit. Het ruwe hout, het geweven kleed en de betonlook vloer vormen een harmonieuze combinatie. In dit geval is gekozen voor een donkerdere grijstint. Het beige kleed steekt hier mooi bij af en zorgt voor een mooi contrast. Uw slaapkamer krijgt een stoere en toch gezellige uitstraling met een betonlook vloer die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijlvoorkeuren.

Onderhoud betonlook vloeren

Bovendien zijn betonlook vloeren niet alleen esthetisch veelzijdig, maar ook bijzonder praktisch in onderhoud. Door hun naadloze oppervlak is het schoonmaken een fluitje van een cent en zijn ze zeer geschikt voor huishoudens met huisdieren of kinderen. Daarnaast bieden betonlook vloeren ook uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, wat betekent dat ze kunnen bijdragen aan een comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat. Of u nu kiest voor een strakke, industriële uitstraling of juist voor een warme en gezellige ambiance, betonlook vloeren voegen karakter toe aan uw ruimte en vormen een duurzame en stijlvolle keuze voor elk interieur.

Bron afbeelding 1: Pinterest

Bron afbeelding 2: Pinterest

Bron afbeelding 3: Pinterest

Bron afbeelding 4: Pinterest

Bron afbeelding 5: Pinterest

Bron afbeelding 6: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.