Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating aanbrengen

Vloercoating aanbrengen in een kleine of grote ruimte dient op een professionele wijze te gebeuren om tot het beste resultaat te komen. Het resultaat staat of valt niet alleen met de wijze van vloercoating aanbrengen. Er zijn namelijk nog een aantal aspecten van groot belang om een basis te creëren, …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating aanbrengen

Vloercoating aanbrengen in een kleine of grote ruimte dient op een professionele wijze te gebeuren om tot het beste resultaat te komen. Het resultaat staat of valt niet alleen met de wijze van vloercoating aanbrengen. Er zijn namelijk nog een aantal aspecten van groot belang om een basis te creëren, waarop een perfect resultaat tot stand kan worden gebracht. Het begint namelijk bij de voorbereiding en de wijze waarop er voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd, is daarbij weer afhankelijk van de ondergrond.

vloercoating aanbrengen

Voorbereiding vloercoating aanbrengen

Om tot een strak en vlak resultaat te komen, dient voor de vloercoating aanbrengen eerst gekeken te worden naar de staat van de ondergrond. Het oppervlak kan bijvoorbeeld heel ruw zijn of her en der hobbels bevatten en op weer andere plekken putjes of kuiltjes hebben. Voor elk probleem is een oplossing. Zo kan bij een ruwe vloer er eventueel voor gekozen worden om een schraplaag aan te brengen voordat de coating wordt aangebracht. Er kunnen ook reparaties aan de vloer worden uitgevoerd en natuurlijk is het van belang om voor de vloercoating aanbrengen voor een goede hechting te zorgen.

Hechtingslaag voor vloercoating aanbrengen

Bij vloercoating aanbrengen, is het van belang dat de coating zich goed hecht aan het oppervlak. De ondergrond dien in elk geval altijd droog, vetvrij en schoon te zijn. Voor de vloercoating aanbrengen, kan een primer worden aangebracht over de ondergrond. Dat zorgt voor een versteviging van de ondergrond, maar ook voor een goede hechtingsbasis. De primer dringt tot in de ondergrond door en legt de basis voor een goede hechting. Dan is er nog een reden om voor een hechtlaag te kiezen. Dat is dat de ondergrond hierdoor als het ware wordt verzegeld en de ondergrond de coating niet opzuigt.

Applicatieteam voor vloercoating aanbrengen

Coatingvloer.nl heeft alles in eigen beheer en dat betekent dat er onder meer een professioneel applicatieteam beschikbaar is voor de vloercoating aanbrengen. Dat verzekert u in elk geval van het beste eindresultaat, want het applicatieteam weet hoe er gewerkt moet worden om het beste resultaat neer te zetten. Het beste resultaat is natuurlijk een strakke en vlakke vloercoating die zich goed hecht en daarmee vooruitzicht biedt om lange tijd van alle voordelen te profiteren.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.