Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Sluishuis Amsterdam

Sluishuis: elegante architectuur

Het Sluishuis is een iconisch nieuwbouwproject bij de entree van IJburg. Naar verwachting worden de woningen in oktober opgeleverd. De prachtige plek aan het water heeft een bijzondere aantrekkingskracht en wordt een heerlijke locatie om onbezorgd te wonen. Bij onbezorgd wonen hoort ook een luxe, onderhoudsvriendelijke vloer. Bij Coatingvloer.nl vindt u hoge kwaliteit, duurzame gietvloeren en profiteert u van volledig projectbegeleiding.

Wonen aan het water

Het nieuwbouwproject Sluishuis ligt midden in het waterlandschap van IJburg. Door de prachtige binnenhaven die bij het project hoor is het een hotspot voor watersportliefhebbers. Er zijn aanlegplekken voor zeilboten en sloepen en de watersportvoorzieningen zijn voor de bewoners van het Sluishuis en de buurt. Als u niet het water op gaat kunt ook heerlijk wandelen over de promenade of ontspannen bij de eilanden. Wonen in het Sluishuis en de omgeving geeft een oneindig vakantiegevoel.

Waterbestendige gietvloeren

De ene vloer is geschikter voor woningen in een waterrijke omgeving dan de ander. Gietvloeren zijn naadloze, vochtwerende vloeren, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor woningen aan het water. U hoeft zich bij een gietvloer bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat uw vloer vervormt bij vocht. De vochtwerende eigenschappen van een gietvloer zorgen ervoor dat er geen vocht in de vloer trekt en daardoor voorkomt u vochtplekken die gaan verkleuren zoals bij hout bijvoorbeeld wel gebeurt.

Duurzame gietvloer in nieuwbouw

We zijn ons allemaal steeds bewuster van het belang van een duurzame levensstijl. Ook bij Coatingvloer.nl nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een duurzame wereld door onze eigen impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. In het kader van duurzaamheid hebben we een energiezuinige, milieuvriendelijke gietvloer ontwikkeld. Onze PU Gietvloer Green Line dringt de CO₂-uitstoot terug tot een minimum, terwijl de hoge kwaliteit van de gietvloer behouden blijft. De PU Gietvloer Green Line is een comfortabel, zorgt voor optimale warmtegeleiding van vloerverwarmingssystemen en ook nog eens beschikbaar in 3.000 verschillende kleurstellingen.

Gietvloer korting

Voor iedere gietvloer bij Coatingvloer.nl geldt hoe meer vierkante meters, hoe lager de prijs. Het voordeel van een nieuwbouwproject is dat de woningen tegelijk opgeleverd worden. Daardoor kunt u samen met uw buren een gietvloer aanschaffen en profiteren een nog gunstigere prijs dan wanneer u individueel een gietvloer laat aanleggen. Als u en uw buren gebruik maken van de burenkorting kunt u uiteraard zelf bepalen welke gietvloer u laat leggen. Alleen het aantal vierkante meters is van belang bij het berekenen van de korting. Laat direct uw prijs berekenen of neem contact op als u wilt weten hoeveel burenkorting u van ons krijgt op uw gietvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Bent u benieuwd wat een naar ons gietvloeraanbod of wilt u weten wat de kosten zijn voor een gietvloer bij u thuis? Vraag een vrijblijvende offerte op of neem telefonisch of per e-mail contact op voor vragen. Onze experts staan dagelijks voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een gietvloer.

Offerte aanvragenBel: 020 845 2650

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.