Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

PU gietvloer solo steel in Amsterdam

Uitstekende prijskwaliteitverhouding

Uit dit project blijkt maar weer eens dat Coatingvloer.nl dé partner is voor uw gietvloer. Onze klant vertelde al bij verschillende partijen een prijsopgave aangevraagd te hebben, maar niets kon tippen aan ons voorstel. Wederom kwam Coatingvloer.nl als beste uit de bus. We nodigden de klant uit in onze showroom om onder het genot van een kop koffie alle gietvloeren te komen bekijken. En dankzij ons enorme aanbod zat er ook voor deze klant een perfecte vloer tussen: de PU gietvloer in de kleur solo steel.

Kenmerken van een gietvloer

De klant koos voor een gietvloer in deze kleur om de frisse en lichte uitstraling. Dit type gietvloer laat zich uitstekend combineren met meubels en verschillende soorten accessoires, omdat hij meer naar de achtergrond trekt en de ruimte flink groter laat lijken. Bovendien zijn de waterdichte, kras- en slijtvaste én onderhoudsarme eigenschappen van de gietvloer een groot pluspunt. Toen de vloer eenmaal lag, was de klant vol lof over onze dienstverlening. En daar doen we het allemaal voor.

Voor advies, plaatsen en het beste resultaat

Bij dit project mocht Coatingvloer.nl alle aspecten uitvoeren. Van adviseren over het type, de kleur en afwerkmethode tot aan het plaatsen. Omdat het om een nieuwbouwwoning ging, konden we snel aan de slag. Er stonden namelijk nog geen meubels in die eerst verhuisd moesten worden. Al met al was dit een zeer succesvol project en hebben we er een zeer tevreden klant bij.

Ook een gietvloer in uw woning? Bel ons!

Wilt u ook een gietvloer laten plaatsen in uw woning, maar weet u nog helemaal niet wat voor soort? Neem contact met ons op voor alle gietvloerkwesties. Direct een zeer scherp voorstel ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u er al helemaal over uit en wilt u de verschillende gietvloeren bekijken? In onze immense showroom mag u alle soorten vloeren bekijken en belopen. Natuurlijk staan we ook hier klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak wel een afspraak voor uw bezoek; dan hebben we gegarandeerd alle tijd voor u.

[huge_it_portfolio id=”176″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.