Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Moderne vloer

3x moderne vloeren voor thuis

Strakke lijnen en minimalistische meubels die toch aandacht trekken, dat zijn de kenmerken van modern interieur. Misschien wekt dit de indruk dat het inrichten in moderne stijl eenvoudig is, maar niet is minder waar.

Er kan een hoop misgaan bij eenvoud met stijl toepassen. Uw interieur kan bijvoorbeeld te kaal of heel goedkoop lijken. Heeft u wel oog voor een moderne inrichting? Dan bent u een van de weinige gelukkigen. Het komt echt aan op de juiste stilistische keuzes, waar een moderne vloer één van is.

1. Moderne vloeren: de gietvloer

De gietvloer maakt inmiddels onderdeel uit van de meest gekozen moderne vloeren. Enerzijds is deze moderne vloer zo aantrekkelijk door het onderhoudsgemak en wooncomfort. Anderzijds biedt de gietvloer een grote variatie in afwerkingsopties. Daardoor kunt u deze moderne vloer precies zo ontwerpen als u wilt. Gaat u voor een effen solotint, de houtlook of wordt het een marmerlook? Het is allemaal mogelijk, omdat de toplaag van de gietvloer compleet naar wens te kleuren is.

Moderne duurzame vloer?

De Gietvloer PU Green Line van Coatingvloer.nl is een van de meest duurzame gietvloeren. Deze moderne vloer valt op door:

  • CO2 reductie eigenschappen
  • Duurzaam productieproces
  • Recycling mogelijkheden
  • Optimaal rendement van warmtepomp en vloerverwarming

2. Design Betonvloer in modern interieur

Naast een strakke gietvloer kunt u uiteraard ook kiezen voor leefbeton. Anders dan klassiek beton is deze vloer speciaal ontworpen als leefvloer, om die reden is het cementmengsel van de Design Betonvloer vermengd met een kleine hoeveelheid kunsthars. Hierdoor voelt de betonvloer comfortabeler aan. Door een Design Betonvloer bij u thuis te laten aanbrengen en vervolgens mooi te laten afwerken, krijgt u een stoere, moderne vloer die een krachtige basis vormt voor uw moderne interieur.

Moderne betonvloeren

Design Beton, woonbeton en Beton Ciré zijn zo bewerkt dat het zeer geschikte vloeren zijn voor bij u thuis in de woonkamer, keuken en zelfs in de badkamer. Bovendien kunt u ervoor kiezen om bij de afwerking de kleur van klassiek beton te behouden of juist voor een bijzondere kleur te kiezen. Deze kleur creëren wij voor uw met behulp van een kleurpigment dat we toevoegen aan het betonmengsel.

Vindt u de uitstraling van beton mooi, maar heeft u liever geen echte betonvloer? Dan kunt u natuurlijk ook voor een gietvloer betonlook kiezen.

3. Hippe siergrindvloer

Siergrindvloeren, ook wel bekend onder de namen korreltapijt, steentapijt en grindvloer, maken een rentree. Zeker in een modern interieur voegt de dynamische speelsheid van het steentjes oppervlak veel toe. Siergrindvloeren bestaan uit tienduizenden kleine grindkorrels. Deze steentjes mengen we met een bindende kunsthars om vervolgens de vloermix aan te brengen. Voor extra structuur laten we het korreltapijt ‘open’, maar ook sealen met een toplaag is een optie om voor een egaal oppervlak te zorgen.

Hoe kiest u de beste moderne vloer?

Online een moderne vloer uitkiezen is niet makkelijk. Naast het feit dat er veel mogelijkheden zijn, krijgt u ook geen ideaal beeld van de betreffende vloer op basis van een foto. Vraag een vrijblijvende offerte op om bij ons langs te komen in de showroom waar u alle moderne gietvloeren, betonvloeren en grindvloeren kunt bekijken.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.