Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in nieuwbouwwijk Cruquiuswerf

Nieuwbouwproject Cruquiuswerf Amsterdam-Oost

Dit prachtige nieuwbouwproject bevindt zich in het Oostelijke Havengebied van Amsterdam. Binnen de haven zijn diverse nieuwbouwprojecten in aanbouw, waar Cruquiuswerf er een van is. Wonen in de Oostelijke Haven is een waar genot, doordat de architectuur zo is opgezet, dat u vanuit vrijwel iedere woning uitzicht over het water en de kade heeft.

Coatingvloer.nl is nauw betrokken bij het nieuwbouwproject, vanwege de grote vraag naar onze gietvloeren. We bieden daarom een projectkorting aan, waar u als toekomstig bewoner van kunt profiteren!

Over Cruquiuswerf

In totaal bestaat het project uit maar liefst 12 gebouwen, waarvan de helft van de appartementen verkocht wordt en de andere helft een huurbestemming heeft. Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar. De woningen variëren van 107 tot maar liefst 141 m², in de prijsklasse van € 610.000 – € 835.000. De woningtypes bestaan uit ‘Live & Work Apartments’ en ‘Urban Apartments’.

Bent u straks de trotse bewoner van een van de royale appartementen in Cruquiuswerf? Dan bent u verzekerd van een heerlijk uitzicht over een gevarieerd aanbod aan boten die via ’t IJ het kanaal in- en uitvaren. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om binnen Amsterdam Oost dagelijks een heerlijk kopje koffie te nuttigen, bij een van de hippe koffietentjes. Als nieuwe bewoner komen we u én uw buren graag tegemoet bij de inrichting van uw woning.

Projectkorting op een gietvloer

Coatingvloer.nl biedt een projectkorting aan voor alle woningen binnen Cruquiuswerf. U geniet projectkorting bij de afname van een nieuwe gietvloer. Deze kunt u over één of meerdere verdiepingen aan laten brengen: hoe meer meters u afneemt, hoe hoger uw korting. We bieden ook de mogelijkheid om samen met uw buren een nieuwe gietvloer af te nemen. In dat geval stapelt uw korting nog hoger op.

Met de burenkorting profiteert u van extra korting, maar behoudt u uw individuele voordelen, zoals: de keuze voor de kleur of wanneer u de vloer wilt laten leggen. Benieuwd wat deze voordelen voor u betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op, dan ontvangt u een passend aanbod van ons.

[huge_it_portfolio id=”143″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.