Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Een betonvloer in een splitlevelwoning in Amstelveen

Deze unieke splitlevelwoning bestaat uit meerdere woonlagen op eenzelfde verdieping. Dit maakt de woning zo speels en ruimtelijk. De woning werd voorheen gebruikt als winkelruimte. Bij de verbouwing heeft Coatingvloer.nl de volledige verdieping mogen voorzien van een nieuwe betonvloer.

Overlopende verdiepingen

In Nederland zijn splitlevelwoningen erg schaars. Hebben we het geluk er één te treffen, dan kijken we onze ogen uit. De bewoners krijgen er dan ook bij ieder bezoek wel een opmerking over. Ondanks dat de muren bij een splitlevelwoning zijn doorbroken, heb je meer privacy doordat er op elk level een andere zithoek te vinden is.

De oude opslagplaats

Waar we nu de keuken op de foto’s terugzien, zat voorheen de opslagplaats van de winkel. Dit level had een eigen plafond, die door de nieuwe bewoners is weggehaald. Dit maakt het nu een ideale plek voor de keuken. Vanuit de living en de eethoek kijkt u zo de keuken in. Stelt u eens voor, wat een leuk gezicht het is om iemand te zien koken van bovenaf.

De bewoners kozen voor een glazen balustrade in de woonkamer, waardoor de ruimte nog opener is en de woning een fijne flow heeft gekregen.

Design Betonvloer ECO

De klant wist zeker dat een gietvloer goed bij het nieuwe interieur van de splitlevelwoning zou passen. Welke gietvloer het uiteindelijk zou worden, was nog even lastig. U zou het aan de foto’s niet kunnen zien, maar de volledige verdieping bestaat uit maar liefst 150 m². De klant koos uiteindelijk voor een Design Betonvloer.

Zoek uw ideale gietvloer uit

U kunt al onze gietvloeren bekijken in onze showroom in Amsterdam. We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Aangezien we maandelijks tientallen nieuwe gietvloeren leggen, weten we al snel wat het best bij uw wensen en interieur aansluit. U kunt ook online gemakkelijk een offerte bij ons opvragen.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.