Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs

Less is more

Deze vrijstaande nieuwbouwwoning heeft een zeer minimale look gekregen. Dit in combinatie met de nieuwe gietvloer – die zowel op de begane grond als de eerste verdieping is gegoten – maakt het interieur strak & modern. De woning heeft zware metalen balken, die zorgen voor een industriële uitstraling.

Een groene omgeving

Doordat de woning voorzien is van immense raampartijen, is de groene omgeving gebruikt als de basis van het interieur. Hierop voortbordurend is er gekozen voor natuurlijke tinten, van zowel de vloeren als de muren. Het interieur heeft een rustige uitstraling waarbij diverse grondstoffen (hout, metaal en aardewerk) zijn toegepast. Doordat de achterzijde van de woning volledig bestaat uit glas, vormen de woonkamer en de patio een eenheid.

YouTube video

Waterbestendig én onderhoudsarm

Wist u dat u een gietvloer ook ideaal door kan laten trekken naar uw badkamer? De fijne eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer waterbestendig is. In deze woning hebben we niet alleen de badkamervloer, maar ook de badkamerwanden behandeld. Het voordeel van deze combinatie is dat u in één klap een volledig naadloze en onderhoudsarme badkamer creëert. Op de foto ziet u het prachtige resultaat. De muren zijn afgewerkt in de kleur Proud.  

Onder de indruk?

Past een dergelijke afwerking ook bij uw smaak of interieurdesign? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Zou u al onze gietvloeren eens in het echt willen bekijken, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Amsterdam.

[huge_it_portfolio id=”142″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.