Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Gorinchem

De samenstelling van het interieur

Niet iedereen heeft de luxe om over een periode van 3 jaar het interieur van een nieuwbouwwoning in te richten. Het heeft zijn voordelen: u heeft ruim de tijd om rond te kijken, maar kan ook oneindig uw opties blijven verkennen. Onze klant kwam in dit stadium bij onze showroom in Amsterdam langs. Om tot een definitieve keuze te komen, gaven wij de klant een aantal samples mee.

Een eigen woning bouwen

Met de samples kon de klant oriënteren of de kleuren en structuur van de vloer volledig naar wens zou zijn. De kleur van de gietvloer kan er anders uitzien in kunstlicht of wanneer u meer of minder lichtinval heeft. De klant koos uiteindelijk voor de PU Gietvloer Greenline.

Naast de vloer werd de woning volledig naar wens op hun kavel gebouwd. Er waren daarom nog een tal aan andere keuzes die gemaakt moesten worden.

PU Gietvloer Greenline

Doordat de gietvloer op beide verdiepingen is gegoten heeft de gehele woning eenzelfde sfeer. Het voordeel van een PU Gietvloer Greenline is dat deze uiterst goed te combineren is met vloerverwarming én de vloer extra geluiddempende eigenschappen heeft.

Betonlook Loft & Solo Schelp

De klant koos voor twee verschillende kleuren op de verdiepingen. Hierdoor heeft de begane grond met de kleur Betonlook Loft een strakke, moderne uitstraling. Op de 1e verdieping ligt de zachte en populaire kleur Solo Schelp. Deze kleur geeft de slaapvertrekken en het sanitair een serene sfeer.

Verbluffend resultaat

Het resultaat mag er zijn. Op de begane grond zijn de woonkamer en keuken uitnodigend. De eerste verdieping straalt rust en ruimte uit. De klant is tevreden met het resultaat en wij daarom ook.

Zou u ook eens willen zien of de gietvloersamples in uw woning even mooi tot hun recht komen? Kom langs bij onze showroom, dan vertellen we u ook meer over de voordelen van een gietvloer. Of u vraagt online een offerte op, dan ontvangt u direct een prijsopgave van ons.

[huge_it_portfolio id=”142″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.