Coatingvloer Zuid Holland: alle beschikbare RAL-kleuren
Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer voor bedrijven

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer garage

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer kantoor

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

Coatingvloer sportvloer

Coatingvloer

Coatingvloer

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Zuid Holland

U kunt bij Coatingvloer Zuid Holland terecht voor de beste coatings voor ieder project waarbij er een nieuwe vloer moet worden gelegd die sterk, slijtvast en vloeistofdicht is. Dit vloersysteem van Coatingvloer Zuid Holland bestaat uit twee componenten en wordt door ons ervaren applicatieteam met een roller in een dunne laag aangebracht. Dat kan uiteraard gerealiseerd worden in een kleur naar keuze, want wij hebben onder meer alle RAL-kleuren in verschillende kleurtinten per kleur beschikbaar.

Coatingvloer Zuid Holland voor de meest uiteenlopende vloerprojecten

De meest uiteenlopende vloerprojecten komen in aanmerking voor een vloersysteem van Coatingvloer Zuid Holland. De mogelijkheden zijn namelijk enorm veelzijdig, waarbij er rekening gehouden kan worden met het gebruiksdoel. De toepassing in een fabriek krijgt bijvoorbeeld anders vorm in vergelijking met de toepassing in een woning waar een kunststofvloer van een nieuwe beschermende laag wordt voorzien. Coatingvloer Zuid Holland voert dan ook allerlei vloerprojecten uit met coatings voor onder meer parkeergarages, werkplaatsen, fabrieken, kantoren, organisaties, winkels en showrooms.

Coatingvloer Zuid Holland biedt beschermende vloeren

Coatings zijn door de unieke eigenschappen beschermende vloeren. Is er sprake van een ondergrond van beton in uw werkplaats? Kies voor een coating van Coatingvloer Zuid Holland om de ondergrond tegen chemicaliën, oliën en andere vloeistoffen te beschermen. De beschermende vloeren van Coatingvloer Zuid Holland zijn eveneens perfect bestand tegen mechanische belasting van bijvoorbeeld zwaar materieel of voertuigen.

Persoonlijk advies voor Coatingvloer Zuid Holland

Coatingvloer Zuid Holland voorziet in persoonlijk advies. Dat vinden wij belangrijk om u de zekerheid te geven dat er maatwerk gerealiseerd wordt. Het advies kunnen wij geven doordat Coatingvloer Zuid Holland over de juiste ervaring, kennis en materialen beschikt. Wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om online een offerte aan te vragen voor een van onze naadloze vloeren, waarvoor een speciaal formulier gebruikt kan worden dat u op deze website beschikbaar is.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl