Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer woonkamer

Coatingvloer woonkamer? Dat is inderdaad een prima vloeroplossing voor verschillende situaties waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Coatingvloer woonkamer is namelijk een uitstekende toepassing voor moderne en eigentijdse woningen. Deze vloerkeuze is bovendien om meerdere redenen een ideale keuze. Bijvoorbeeld door het gemak en comfort dat u …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer woonkamer

Coatingvloer woonkamer? Dat is inderdaad een prima vloeroplossing voor verschillende situaties waar u als particulier mee te maken kunt krijgen. Coatingvloer woonkamer is namelijk een uitstekende toepassing voor moderne en eigentijdse woningen. Deze vloerkeuze is bovendien om meerdere redenen een ideale keuze. Bijvoorbeeld door het gemak en comfort dat u ervaart als u hiervoor kiest. Voor wat betreft het esthetische aspect bieden wij u een uitgebreide kleurenkeuze, zodat de vloerkleur als basis voor de rest van het interieur kan dienen.

Coatingvloer woonkamer in kleur naar keuze

De coatingvloer woonkamer bestaat uit een dunne laag en kan in elke gewenste kleur aangebracht worden. Voor wat betreft de kleurstelling en uitvoering is er veel mogelijk als het gaat om de coatingvloer woonkamer. U kunt op deze website online alvast een indruk krijgen van de beschikbare kleuren. Er is namelijk een kleurenkaart beschikbaar en die laat zien dat elke kleur in meerdere tinten is uitgevoerd van licht naar donker. Uiteraard kunt u bij ons op advies rekenen als het gaat om de kleurkeuze.

Coatingvloer woonkamer over bestaande vloer aanbrengen

Er zijn veel woningen waar in het verleden een gietvloer is aangebracht. Een dergelijke vloer gaat zeker lang mee, maar zal uiteraard na verloop van tijd sporen achterlaten. Er wordt namelijk geleefd in de woning en dat brengt slijtage met zich mee. Coatingvloer woonkamer is dan een uitstekende optie om de bestaande kunststofvloer nieuw leven in te blazen. Met coatingvloer woonkamer wordt namelijk een nieuwe beschermende laag aangebracht, zodat de gietvloer weer jaren mee kan.

Prijsopgave coatingvloer woonkamer

Mocht u direct geïnteresseerd zijn in deze vloeroplossing en graag een prijsopgave voor coatingvloer woonkamer willen ontvangen. Deze prijsopgave kunt u vrijblijvend bij ons aanvragen en wel op een hele gemakkelijke manier, namelijk via het aanvraagformulier. Onze showroom is open op afspraak en als u hierheen wilt komen dan kunt u ons bellen. Uiteraard krijgt u dan eveneens een prijsopgave coatingvloer woonkamer op maat gepresenteerd. Extra voordeel is dan dat u persoonlijk inzicht krijgt in alle mogelijkheden en op deskundig advies kunt rekenen bij het maken van keuzes.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.