Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Leiden

Coatingvloer Leiden is een specialist in het realiseren van vloeren waarvoor coating de basis vormt. Dit is een type vloer dat heel dun wordt aangebracht. Er ontstaat een vloeibaar geheel dat naadloos wordt aangebracht van muur naar muur. Het resultaat is een fraaie vloerafwerking die over krachtige en sterke kenmerken beschikt. De veelzijdigheid en het multifunctionele karakter van de vloer van Coatingvloer Leiden maken deze vloer voor meerdere toepassingen geschikt.

Coatingvloer Leiden voor een brede toepassing

De brede toepassing van de vloersystemen van Coatingvloer Leiden maken dat veel verschillende soorten projecten geschikt zijn voor het aanbrengen van een coating. De variatie komt tot uitdrukking in de realisatie van projecten als het aanbrengen van coatings in parkeergarages, winkels, showrooms, woningen, fabrieken, werkplaatsen en kantoren.

Het unieke is bovendien dat Coatingvloer Leiden ervoor zorgt dat met de specifieke wensen, gebruiksdoel en de ruimte rekening gehouden wordt om maatwerk als standaard te kunnen bieden.

Kleur en afwerkopties bij Coatingvloer Leiden

Een groot voordeel van de vloersystemen van Coatingvloer Leiden is dat deze in vele kleuren uitgevoerd kunnen worden. Zo zijn alle RAL-kleuren beschikbaar en kunt u daar een keuze maken voor een specifieke kleur in een lichte tint, reguliere tint of een wat meer donkere uitvoering. De uitvoering in kleur kan overigens met andere kleuren gecombineerd worden en ook functioneel zijn, zoals in een groot kantoorcomplex met verschillende afdelingen om het onderscheid aan te geven of in een parkeergarage.

Online offerte aanvragen bij Coatingvloer Leiden

U kunt online een offerte aanvragen bij Coatingvloer Leiden. Na ontvangst duurt het maximaal vijf werkdagen voordat u een prijsvoorstel ontvangt. Uiteraard kunt u bij ons langskomen om advies te krijgen en hiervoor nodigen wij u dan ook graag uit om naar de showroom van Coatingvloer Leiden te komen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen, zodat wij tijd kunnen inplannen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan