Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Groene vloer voor villa in BOSS Overgooi

Duurzaam wonen

Wonen in BOSS is toekomstbestendig. Dit prachtproject is de groene parel van de exclusieve wijk Overgooi en grenst aan Almere Haven en het Gooimeer. Met het oog op de toekomst worden de woningen, wijk en omgeving energieneutraal en klimaat-adaptief gemaakt. Een villa in BOSS Overgooi staat gelijk aan écht duurzaam wonen, in het bos. Bent u de gelukkige eigenaar van een van de villa’s in dit bosrijke resort? Gefeliciteerd! Voor een vloer aansluitend bij de duurzame eigenschappen van uw nieuwe wijk en woning kunt u terecht bij Coatinvloer.nl.

BOSS: Groen, groener, groenst!

De villawijk BOSS komt in een nieuw bos te liggen dat grenst aan het Cirkelbos. Dit bos deelt met u buren die in de villa’s wonen maar ook met al het andere leven dat deel uitmaakt van de ecologie van uw nieuwe leefomgeving. Aangeplante jonge bomen groeien in een onvoorstelbaar tempo uit tot een dicht bos. In het vierde kwartaal van 2022 kunnen de eerste bewoners hun villa’s in BOSS Noord betrekken. Minder dan een jaar later staat de oplevering van de villa’s in BOSS Zuid op de planning in het derde kwartaal van 2023. En dan volgen in 2024 de laatste villa’s.

overzicht wijk boss overgooi

De vloer voor een warmtepomp

Uw villa in BOSS wordt gasloos opgeleverd. De stroom- en warmtevoorziening is geregeld met zonnepanelen en een duurzame lucht/warmtepomp. Om maximaal van de warmtepomp gebruik te kunnen maken wordt deze meestal met vloerverwarming gecombineerd. Welke vloer past bij zo’n warmtepomp-vloerverwarming combinatie? Voor optimaal rendement kiest u een vloer met een lage RC waarde, omdat u wil dat de vloer zo veel mogelijk warmte van de vloerverwarming doorlaat om de kamer te verwarmen. De PU Gietvloer Green Line heeft een RC waarde van 0,05 m2 K/W. Meer weten? Lees meer over isolatiewaardes en de Resistance Construction.

Groene gietvloer voor BOSS Overgooi

Wilt u meer weten over duurzame gietvloeren en de combinatie tussen een gietvloer en vloerverwarming met warmtepomp? Ontdek of een gietvloer echt duurzaam is, bekijk alle gietvloer soorten en hun eigenschappen en bekijk hoe u en uw buren gebruik kunnen maken van onze burenkorting voor gezamenlijke gietvloerprojecten.

Liever direct contact opnemen met een van onze gietvloer-adviseurs?

Offerte aanvragenBel: 020 845 2650

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.