Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Woonbeton Almere

Strak gelegde vloer van Woonbeton Almere De vloeren van Woonbeton Almere creëren een strakke en minimalistische look in elk interieur. Echter, het minimalistische karakter heeft een bijzonder kenmerk: de levendigheid die elke vloer uitstraalt. Dit komt door het natuurlijke patroon met een gemêleerde look, dat zo druk of rustig kan …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Woonbeton Almere

In Almere staan prachtige huizen waar woonbeton van Woonbeton Almere een perfecte vloeroplossing voor is als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Ook is er veel bedrijvigheid met winkelskantoren en showrooms. Ook voor deze bedrijfspanden is de keuze voor een woonbetonvloer van Woonbeton Almere een uitstekende keuze. Uw interieur kan voorzien worden van een multifunctionele en originele vloer met een unieke uitstraling.

 • Binnen 5 dagen aangebracht
 • Meer dan 15 jaar aan ervaring en vernieuwing
 • Diverse selectie van milieuvriendelijke gietvloeropties
 • Meer dan 6.000 tevreden klanten
 • Profiteer van kostenvoordelen door vloerverwarming te integreren
 • U heeft gedurende het hele proces één aanspreekpunt

Strak gelegde vloer van Woonbeton Almere

De vloeren van Woonbeton Almere creëren een strakke en minimalistische look in elk interieur. Echter, het minimalistische karakter heeft een bijzonder kenmerk: de levendigheid die elke vloer uitstraalt. Dit komt door het natuurlijke patroon met een gemêleerde look, dat zo druk of rustig kan zijn als u wenst. Het applicatieteam van Woonbeton Almere brengt de vloer ambachtelijk aan, waardoor de levendigheid op het moment van aanbrengen tot stand komt.

Woonbeton Almere met woonbeton voor iedere ondergrond

De ondergrond hoeft alleen maar vormvast en vlak te zijn voordat de woonbetonvloer van Almere aangebracht kan worden. Dit betekent dat er niet gebroken hoeft te worden voor bijvoorbeeld het aanbrengen van woonbeton over tegels. Indien nodig kunnen er uiteraard voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd worden om de ondergrond klaar te maken voor het aanbrengen van de cementgebonden vloer. De woonbetonvloer nivelleert zichzelf en wordt ambachtelijk afgewerkt door Woonbeton Almere.

Geschikt voor verschillende toepassingen

Woonbeton Almere is geschikt voor verschillende toepassingen. Het is ideaal voor woonruimtes zoals woonkamers, keukens en badkamers, maar ook voor commerciële ruimtes zoals kantoren, winkels en showrooms. Door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is het een populaire keuze voor verschillende soorten projecten.

Woonkamer in Almere met woonbeton

Voordelen van Woonbeton Almere

 1. Duurzaamheid: de woonbetonvloeren van Woonbeton Almere zijn extreem duurzaam en slijtvast, waardoor ze een lange levensduur hebben.
 2. Onderhoudsvriendelijk: deze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze hygiënisch en ideaal zijn voor zowel woon- als bedrijfsruimtes.
 3. Aantrekkelijk uiterlijk: met hun strakke en minimalistische design zijn de woonbetonvloeren van Woonbeton Almere een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.
 4. Aanpasbaar: de vloeren kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften, van de kleur tot de afwerking.

Aanbrengproces van Woonbeton

Het aanbrengen van Woonbeton is een nauwkeurig proces dat uit verschillende stappen bestaat:

 1. Voorbereiding van de ondergrond: de ondergrond moet schoon, droog en vrij van vet of olie zijn. Eventuele gaten of scheuren moeten worden opgevuld en de ondergrond moet volledig vlak zijn.
 2. Primer aanbrengen: een primer wordt aangebracht om ervoor te zorgen dat het Woonbeton goed hecht aan de ondergrond.
 3. Aanbrengen van het Woonbeton: het Woonbeton wordt gemengd en vervolgens aangebracht op de ondergrond. Dit wordt gedaan met behulp van een spaan of troffel.
 4. Afwerking: na het aanbrengen van het Woonbeton, wordt de vloer gepolijst en afgewerkt met een beschermende sealer.

Kleur- en afwerkingsmogelijkheden

Naast de functionele voordelen biedt Woonbeton ook allerlei kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Het kan worden gekleurd met pigmenten om een breed scala aan kleuren te creëren, van subtiele neutrale tinten tot levendige, opvallende kleuren. Ook kan het oppervlak worden afgewerkt met verschillende texturen, van glad en gepolijst tot ruw en mat. Dit betekent dat u uw Woonbeton vloer volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en het interieur van uw woning of bedrijfspand.

Woonbeton Almere

Duurzaamheid en comfort

Een ander belangrijk voordeel van Woonbeton is de duurzaamheid. Het is een zeer sterk en slijtvast materiaal dat bestand is tegen hoge belastingen en intensief gebruik. Dit maakt het een ideale keuze voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en kantoren. Bovendien is Woonbeton een comfortabel vloermateriaal. Het voelt aangenaam aan onder de voeten en zorgt voor een prettig binnenklimaat, omdat het de warmte goed geleidt en reguleert.

Milieuvriendelijke optie

Woonbeton is niet alleen een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze, maar ook een milieuvriendelijke optie. Het is een natuurlijk materiaal dat gemaakt is van cement, water en natuurlijke granulaten. Bovendien is het een energie-efficiënte vloeroplossing omdat het de warmte goed geleidt, waardoor het uitstekend te combineren is met vloerverwarming.

Onderhoud van Woonbeton

Het onderhoud van een woonbetonvloer is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen om vuil en stof te verwijderen. Voor een diepere reiniging kan de vloer worden gedweild met een milde reiniger. Het is belangrijk om geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken, omdat deze de beschermende afwerking van de vloer kunnen aantasten.

Woonbeton Almere: slimme keuze

Woonbeton in Almere is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en mooie vloeroplossing. Met zijn veelzijdigheid, betaalbaarheid en milieuvriendelijkheid, is het een uitstekende keuze voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Offerte aanvragen bij Woonbeton Almere

Het aanvragen van een offerte is gratis en uiteraard ook vrijblijvend. Er is een offerteformulier beschikbaar die u kunt invullen. Mocht u eerst nog uitgebreider geïnformeerd willen worden of vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met Woonbeton Almere. Wij nodigen u overigens ook graag uit om op afspraak in de showroom van Woonbeton Almere langs te komen en met onze woonbetonexpert in gesprek te gaan. Dan biedt meteen de mogelijkheid een persoonlijke indruk op te doen van ons woonbeton.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.