Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Project bij A. Ruinard B.V.

Coatingvloer.nl heeft onlangs een project afgerond bij A. Ruinard B.V. in Ridderkerk, een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Wij hebben voor hen een EP Gietvloer A300 aangelegd over een oppervlakte van 1300 m2. De EP Gietvloer A300 is een extreem sterke gietvloer voor mechanisch te belasten ondergronden, perfect voor A. Ruinard B.V. die beschikt over een uitgebreid machinepark met 4 teach-in draaibanken, 2 CNC draaibanken, 1 CNC freesbank, 1 bewerkingscentrum en 3 conventionele draaibanken.

Zoals u op onderstaande foto’s kunt zien hebben wij in de gietvloer een belijning in veilige vakken in blauwtint met antislip aangebracht.

Belijning-gietvloer
EP Gietvloer A300

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer in uw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze specialisten via het telefoonnummer 020 845 2650 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.