Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Woerden

In een vrijstaande woning in een nieuwbouwwijk in Woerden hebben we twee verschillende gietvloeren aangebracht. Op de begane grond ligt een schitterende betonlook gietvloer in de tint ‘Chique’ en op de eerste en tweede verdieping ligt een gietvloer met de solo kleur ‘Steel’.

Een betonlook gietvloer

De PU gietvloer Green Line op de begane grond heeft een mooi betonlook effect. Voor deze gietvloer is een mix van twee kleuren gebruikt waardoor je lichte tekeningen en kleurverschil-len in de vloer ziet zitten. Dit geeft een echt beton effect. Een betonlook gietvloer heeft als bijkomend voordeel dat je vuil er minder snel op ziet zitten, omdat de vloer niet volledig egaal van kleur is. Dit maakt de gietvloer vooral populair voor in een woonkamer of keuken.

Een gietvloer in één egale kleur

De andere PU gietvloer Green Line heeft een solo kleur. Een gietvloer met een solo kleur heeft een heel ander effect dan een betonlook gietvloer. Het voordeel van een solo kleur is dat het strak en rustig staat. De grijstint ‘Steel’ is ook een fijne rustige kleur die tijdloos is. Deze tint gietvloer is ook in de minimalistische badkamer aangebracht. Het resultaat is schitterend!

Een echte gezinsvloer

Voor het gezin met drie jonge kinderen was de keuze voor PU gietvloer Green Line ook een praktische keuze. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast is een gietvloer ook makkelijk schoon te maken en heeft de vloer nauwelijks onderhoud nodig.

Een moderne en stijlvolle inrichting

De woning is stijlvol ingericht met moderne meubels. Qua kleuren is er vooral voor rustige kleuren gekozen. De oudroze bank en de groene muur zijn de enige kleuren die opvallen. Beide prachtige rustige kleuren die mooi bij elkaar passen. Het groen van de muur komt terug in de kussentjes op de bank en het roze van de bank komt weer terug in het schilderij aan de muur. Verder is er veel onbewerkt hout gebruikt, zoals in de kastjes in de woonkamer, de keukentafel en de bar. Dat de woning met zorg is ingericht is duidelijk te zien!

Een betonlook gietvloer bij u thuis?

Lijkt het u wel wat, een gietvloer gietvloer in uw woning? Dan vertellen we u er graag meer over onze gietvloeren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”32″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.