Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in een vrijstaande woning in Woerden

Gietvloer in een woning in Woerden

In een vrijstaande woning in een nieuwbouwwijk in Woerden hebben we twee verschillende gietvloeren aangebracht. Op de begane grond ligt een schitterende betonlook gietvloer in de tint ‘Chique’ en op de eerste en tweede verdieping ligt een gietvloer met de solo kleur ‘Steel’.

Een betonlook gietvloer

De PU gietvloer Green Line op de begane grond heeft een mooi betonlook effect. Voor deze gietvloer is een mix van twee kleuren gebruikt waardoor je lichte tekeningen en kleurverschil-len in de vloer ziet zitten. Dit geeft een echt beton effect. Een betonlook gietvloer heeft als bijkomend voordeel dat je vuil er minder snel op ziet zitten, omdat de vloer niet volledig egaal van kleur is. Dit maakt de gietvloer vooral populair voor in een woonkamer of keuken.

Een gietvloer in één egale kleur

De andere PU gietvloer Green Line heeft een solo kleur. Een gietvloer met een solo kleur heeft een heel ander effect dan een betonlook gietvloer. Het voordeel van een solo kleur is dat het strak en rustig staat. De grijstint ‘Steel’ is ook een fijne rustige kleur die tijdloos is. Deze tint gietvloer is ook in de minimalistische badkamer aangebracht. Het resultaat is schitterend!

Een echte gezinsvloer

Voor het gezin met drie jonge kinderen was de keuze voor PU gietvloer Green Line ook een praktische keuze. Omdat een gietvloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. Daarnaast is een gietvloer ook makkelijk schoon te maken en heeft de vloer nauwelijks onderhoud nodig.

Een moderne en stijlvolle inrichting

De woning is stijlvol ingericht met moderne meubels. Qua kleuren is er vooral voor rustige kleuren gekozen. De oudroze bank en de groene muur zijn de enige kleuren die opvallen. Beide prachtige rustige kleuren die mooi bij elkaar passen. Het groen van de muur komt terug in de kussentjes op de bank en het roze van de bank komt weer terug in het schilderij aan de muur. Verder is er veel onbewerkt hout gebruikt, zoals in de kastjes in de woonkamer, de keukentafel en de bar. Dat de woning met zorg is ingericht is duidelijk te zien!

Een betonlook gietvloer bij u thuis?

Lijkt het u wel wat, een gietvloer gietvloer in uw woning? Dan vertellen we u er graag meer over onze gietvloeren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan