Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Diemen

Deze moderne vrijstaande woning ligt in Diemen, in de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. Wij hebben hier in de gehele woning een PU gietvloer Green Line geplaatst. De gietvloer staat erg goed bij de moderne architectuur en de moderne inrichting van de woning.

We zijn erg tevreden over het werk van Coatingvloer.nl. De uitvoering maar ook de gehele begeleiding tijdens het proces was uitstekend. We kregen zelfs handig schoonmaakadvies! De PU gietvloer Green Line is erg comfortabel en we vinden het fijn dat de gietvloer ook hygiënisch is.

Een gietvloer in de gehele woning

Er is door de bewoners gekozen voor een PU gietvloer Green line in de solo kleur ‘Earth Grey’, een lichte grijstint. De gehele woning is voorzien van de gietvloer, zo ook de slaapkamers en de badkamer. In totaal hebben we op ruim 180 vierkante meter de PU gietvloer Green Line geplaatst. Wist u dat het voordelig is om in de gehele woning een gietvloer te laten plaatsen? Want hoe groter het oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter van een gietvloer.

Een harmonieus interieur

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft een minimalistische uitstraling met bijzondere elementen, zoals de glazen loopbrug met uitzicht op de begane grond, de minimalistische houten trap en de inbouwkasten. De hoofdkleuren zijn zwart, wit en grijs. Verder komen de materialen hout en zwart metaal veel terug. Het is een prachtige woning die heel harmonieus is ingericht.

De bewoners zijn een gezin met twee kinderen en houden erg van koken. Dat is goed te zien aan de grote open keuken. In deze geweldige keuken met keukeneiland worden nu heerlijke gerechten bereid. In de muur is ruimte vrij gehouden voor de verzameling kookboeken.

Een gietvloer in uw woning?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer bij u thuis? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van een gietvloer. Graag tot ziens bij Coatingvloer!

[huge_it_portfolio id=”30″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.