Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloeren voor Amsterdam VERTICAL

Nieuwbouw en ontwikkeling van Sloterdijk-Centrum

Bij het ontwerpen van Amsterdam VERTICAL zagen de vijf samenwerkende architectenbureaus hoe ze bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van Sloterdijk-Centrum. Meer groen en meer diversiteit in woningtypes karakteriseren het nieuwbouwproject Amsterdam VERTICAL. Bent u een van gelukkige bewoners van dit pracht project? Gefeliciteerd!

Heeft u al een vloer uitgekozen voor uw nieuwbouwwoning? U kunt bij Coatingvloer.nl terecht voor high-end gietvloeren die aansluiten bij sustainable living.

Amsterdam VERTICAL: wonen in een tuin op hoogte

Wat houdt wonen in zo’n verticale tuin eigenlijk in? Op alle verdiepingen, rondom het gehele gebouw, hebben bewoners vanuit hun huis uitzicht op aangeplant groen. Verschillende breedtes en dieptes plantenbakken zijn opgenomen in de constructie en dat maakt een grote diversiteit aan plantensoorten mogelijk. Dat Amsterdam VERTICAL zo’n tuin op hoogte heeft is een fantastische ontwikkeling. Vergroenen van uw woon- en leefomgeving heeft namelijk enorme voordelen voor uw eigen gezondheid, voor de gezondheid van uw buurt én voor de gezondheid van de aarde. Want het groen haal CO2 uit de lucht en zorgt voor verkoeling. Ideaal als u duurzaam wonen belangrijk vindt.

Bouw van VERTICAL Amsterdam

Van concrete jungle naar urban jungle

Stedelijke gebieden met een grote hoeveelheid moderne gebouwen van onaantrekkelijk beton worden in een rap tempo ingehaald door groen. Verticale tuinen nemen de buitenzijde van appartementengebouwen over, speelpleintjes worden speeltuinen en binnenshuis legt de urban jungle beslag op grote delen van de woon- en slaapkamer. Dat is pas plezier wonen. Wilt u in uw nieuwe woning in Amsterdam VERTICAL ook veel planten in huis halen? Denk dan goed na over hoe u de vloer beschermt tegen schurende plantenpotten en vocht. Laat bijvoorbeeld een vochtbestendige vloer aanleggen en bescherm deze door viltjes onder de plantenpotten aan te brengen.

Welke high-end gietvloeren zijn duurzaam en vochtbestendig?

Onze PU Gietvloer Green Line is dé high-end gietvloer voor duurzaam wonen. Verder is deze gietvloer onderhoudsarm, makkelijk schoon te maken en 100% waterdicht. Daardoor sluit deze gietvloer goed aan bij de overige kenmerken van uw nieuwe woning. Zeker aangezien duurzaamheid en het weinige onderhoud toch twee van de belangrijkste redenen blijven om voor een mooi nieuwbouwproject zoals Amsterdam VERTICAL te kiezen.

Gietvloer voor Amsterdam VERTICAL

Wilt u meer weten over high-end gietvloeren? Bekijk alle gietvloer soorten en hun eigenschappen, of lees verder over gietvloer prijzen en ontdek hoe u profiteert van onze burenkorting voor uw gietvloer. Liever direct contact met een van onze adviseurs?

Offerte aanvragenBel: 020 845 2650

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.