Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloertrends 2023

Vloertrends 2023: deze vloeren ziet u dit jaar veel terug!

Vloeren spelen een cruciale rol in het bepalen van de sfeer en uitstraling van een ruimte. Of u nu een woning, kantoor of commerciële ruimte inricht, het is altijd inspirerend om op de hoogte te blijven van de laatste vloertrends. In 2023 zijn er enkele opvallende ontwikkelingen zichtbaar. We zetten de vijf belangrijkste vloertrends voor 2023 voor u op een rij!

1. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden steeds belangrijker bij het kiezen van vloerbedekking. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan vloeren die zijn vervaardigd uit hernieuwbare en milieuvriendelijke materialen. Onze PU gietvloer Green Line en Blending Nature vloeren zijn een uitstekende keuze op dit gebied. Deze vloeren worden gemaakt van duurzame materialen en kunnen jarenlang meegaan zonder vervangen te hoeven worden.

2. Natuurlijke uitstraling

Een andere belangrijke vloertrend in 2023 is de toenemende vraag naar vloeren met een natuurlijke uitstraling. Mensen verlangen naar een omgeving die hen verbindt met de natuur, ook in stedelijke gebieden. Organische patronen, texturen en kleuren zijn populair in vloerontwerpen. Denk aan vloeren die eruitzien als hout, beton of natuursteen. Vloeren als Microcement en de BIO Lavasteen gietvloer zorgen bij uitstek voor deze natuurlijke ambiance, waardoor uw ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

3. Minimalisme en strakke designs

Minimalisme is een designstijl die steeds meer aan populariteit wint. Het draait om eenvoud, functionaliteit en strakke lijnen. De vloer vormt de basis voor het creëren van een minimalistisch interieur. Een cementgebonden gietvloer zoals Woonbeton zorgt met zijn moderne uitstraling voor een prachtig naadloos palet om op te werken. Met een minimalistische vloer transformeert u de ruimte in een oase van rust en eenvoud.

4. Kleurrijke en gedurfde accenten

Naast de geliefde minimalistische ontwerpen zien we een trend van kleurrijke en gedurfde accenten op de vloer. In plaats van neutrale tinten worden vloeren ook steeds vaker gebruikt als een statement piece in de ruimte. De verschillende kleuren gietvloeren bieden talloze mogelijkheden voor het creëren van opvallende ontwerpen. Of het nu gaat om een felgekleurde vloer in een kinderkamer of een gedurfde geometrische print in een kantoorruimte, deze vloeren kunnen de gewenste impact leveren.

5. Industriële vloeren

De industriële stijl is al een tijdje trendy en blijft ook in 2023 nog een groot succes. Het ruwe en onafgewerkte uiterlijk van industriële vloeren heeft een unieke aantrekkingskracht. Design betonvloeren zijn een geweldige keuze voor het creëren van een authentieke industriële sfeer. Deze kunnen naadloos worden geïnstalleerd en in verschillende ruimtes worden toegepast. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen zware belasting en gemakkelijk schoon te maken.

Geef uw vloer een upgrade met de vloertrends van 2023!

Wilt u uw ruimte een complete make-over geven met een prachtige nieuwe vloer, dan is het slim om alle opties goed te overwegen. Duurzaamheid, een natuurlijke uitstraling, minimalisme, gedurfde accenten en de blijvend populaire industriële look bieden eindeloze mogelijkheden voor een prachtige vloer. Welke vloertrend van 2023 geeft u inspiratie voor uw ruimte?

Om onze vloeren in het echt te bekijken en de mogelijkheden te ontdekken, bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u vrijblijvend het uitgebreide assortiment aan gietvloeren en andere typen vloerbedekking bekijken. Laat u inspireren door de vloertrends van 2023 en creëer de perfecte vloer voor uw ruimte!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.