Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloeren

designvloer

Designvloer

Heeft u altijd al een mooie designvloer in uw woning gewild? Of bent u op zoek naar een designvloer voor uw showroom of winkel? De kunststof designvloeren van Coating Vloer & Company combineren onderhoudsgemak en comfort met stijl en persoonlijke uitstraling. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos als het gaat om kleuren en ontwerp. We stellen de vloer in overleg met u samen, zodat uw designvloer een heel persoonlijk en uniek tintje krijgt.

gietvloeren prijzen

Gietvloeren prijzen

De prijzen voor gietvloeren kunnen onderling behoorlijk verschillen. Dat komt doordat er heel veel factoren meespelen die de uiteindelijke prijs voor een gietvloer bepalen. Coating Vloer & Company heeft echter altijd een gietvloer die past bij uw budget.

winkelvloeren

Winkelvloeren

Winkelvloeren van kunststof combineren onderhoudsgemak en duurzaamheid met een bijna oneindig scala aan designmogelijkheden. Dat maakt ze tot de ideale winkelvloer voor iedere winkel. De kunststof winkelvloeren van Coating Vloer & Company kunnen voor extra veiligheid onder alle omstandigheden worden afgewerkt met een extra antislip-laag.

kantoorvloeren

Kantoorvloeren

Kunststof kantoorvloeren van Coatingvloer & Company zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste kleur of kleurencombinatie, en u kunt er zelfs uw bedrijfslogo of een ander kenmerkend motief in laten verwerken. Ideaal dus als u op zoek bent naar een kantoorvloer die naadloos aansluit bij het interieur van uw kantoorpand en/of bij uw huisstijl.

pu gietvloer greenline

Woonbeton

Woonbeton staat voor een strakke design vloer in uw huis, winkel of kantoor. Dit type vloer wordt in cementgebonden vorm aangebracht maar ziet eruit als een gepolijste betonvloer. Onze woonbeton vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleurvariaties beschikbaar.

>

epoxyvloeren

Epoxyvloeren

De eersteklas epoxyvloeren van Coating Vloer & Company zijn te vinden in industriële omgevingen, waar hoge eisen gesteld worden aan onder meer de belastbaarheid en de slijtvastheid van een vloer. Doordat we alleen werken met hoogwaardige materialen, kunnen we u de beste kwaliteit in epoxyvloeren garanderen. Onze epoxyvloeren hebben niet voor niets de naam EP Gietvloer HQ meegekregen!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan