Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating bedrijf

U zoekt uiteraard naar een vloercoating bedrijf, waarin u vanaf het eerste moment vertrouwen heeft. Dat is belangrijk, want het gaat tenslotte niet alleen om de vloer die wordt aangelegd, maar om de totaalbeleving. Service, prijs en kwaliteit maken onderdeel uit van de totaalbeleving die u bij Coatingvloer.nl ervaart. Wij …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating bedrijf

U zoekt uiteraard naar een vloercoating bedrijf, waarin u vanaf het eerste moment vertrouwen heeft. Dat is belangrijk, want het gaat tenslotte niet alleen om de vloer die wordt aangelegd, maar om de totaalbeleving. Service, prijs en kwaliteit maken onderdeel uit van de totaalbeleving die u bij Coatingvloer.nl ervaart. Wij zijn graag uw vloercoating bedrijf die optreedt als een betrouwbare partner en als uitgangspunt heeft voor maatwerk te zorgen.

Betrouwbaar vloercoating bedrijf

Het spreekt haast voor zich dat het van groot belang is om in zee te gaan met een betrouwbaar vloercoating bedrijf, zoals Coatingvloer.nl. De vloer is namelijk niet in één dag gelegd en ook voor wat betreft het advies dat gegeven wordt, is betrouwbaarheid een belangrijk aspect. Als betrouwbaar vloercoating bedrijf staan wij u bij vanaf het eerste contact. Projectbegeleiding vormt standaard een onderdeel van onze klantgerichte service, zodat u door het hele proces heen begeleid wordt.

Vloercoating bedrijf dat maatwerk levert

Een vloercoating bedrijf dat maatwerk levert en daarbij alle belangrijke aspecten in ogenschouw neemt, heeft een grote voorsprong. Maatwerk kan alleen geleverd worden als er mogelijkheden zijn om uit te kiezen en als de kennis en ervaring in huis is om gerichte adviezen te geven. Wij hebben als ervaren vloercoating bedrijf de juiste expertise om maatwerk te leveren en bieden daarvoor in de eerste plaats een grote variatie aan materialen en afwerkopties.

Showroom bezoeken van vloercoating bedrijf

Het is altijd mogelijk om nader kennis te maken met ons vloercoating bedrijf door naar onze showroom te komen. De showroom is op afspraak te bezoeken en u kunt ons meteen bellen om een dag en tijdstip af te spreken. Wilt u liever zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Als vloercoating bedrijf hebben wij een online aanvraagformulier beschikbaar gesteld dat u kunt invullen. Wij streven ernaar de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen en sturen u binnen vijf werkdagen een offerte toe.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.