Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Natte procedés en Ceramix Crete vloer

Als er sprake is van natte procedés biedt een Ceramix Crete vloer daarvoor een perfecte oplossing. De afwerking van de vloer kan variëren van een zeer gestructureerde tot een meer gladde afwerking. Er kan ten aanzien van de branche en bedrijfswerkzaamheden dan ook altijd gekozen worden voor het perfecte oppervlakteprofiel. …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Natte procedés en Ceramix Crete vloer

Als er sprake is van natte procedés biedt een Ceramix Crete vloer daarvoor een perfecte oplossing. De afwerking van de vloer kan variëren van een zeer gestructureerde tot een meer gladde afwerking. Er kan ten aanzien van de branche en bedrijfswerkzaamheden dan ook altijd gekozen worden voor het perfecte oppervlakteprofiel. Dat kan bijvoorbeeld van belang zijn om de veiligheid en efficiënte op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. U kunt door ons altijd de ideale Ceramix Crete vloer laten samenstellen die jarenlang meegaat.

Ceramix Crete vloer voor levensmiddelenindustrie

In de levensmiddelenindustrie is het voor elk bedrijf van belang dat er met betrekking tot de vloer aan de strengste eisen wordt voldaan ten aanzien van de veiligheid en hygiëne. Ceramix Crete vloeren voldoen aan dergelijke eisen en zijn dan ook in het bijzonder geschikt voor bedrijven in de levensmiddelenindustrie, zoals op het gebied van:

  • Vlees-en visverwerking
  • Bakkerijen
  • Drankindustrie
  • Grootkeukens
  • Voedselbereiding
  • Luchtvaartcatering
  • Zuivelbedrijven

Ceramix Crete vloeren voor overige toepassingen

De levensmiddelenindustrie maakt graag gebruik van Ceramix Crete vloeren, maar ook andere sectoren kunnen er veel profijt van hebben, zoals de farmaceutische sector. Daarbij kan onder meer aan testfabrieken worden gedacht, maar ook aan clean rooms en aan de primaire en secundaire productie. Verder bieden Ceramix Crete vloeren ook uitkomst voor bedrijven in de petrochemische industrie, zoals voor opvangreservoirs, opslagplaatsen en laadplekken. Ten aanzien van de zware industrie is er bij een Ceramix Crete vloer sprake van een perfecte oplossing voor toepassing in walserijen, distributieruimtes en werkplaatsen. Bovendien zijn deze systemen als slijtvaste vloer geschikt voor een ruimte met natte procedés.

Meer informatie?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over onze Ceramix Crete vloeren. Onze showroom wordt op afspraak opengesteld, maar u kunt ook even bellen om een adviseur van Coating Vloer & Company bij u op het bedrijf langs te laten komen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.