Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Epoxyvloer Brussel

Epoxyvloer Brussel is actief in Brussel als het gaat om het aanbrengen van unieke en slijtvaste epoxyvloeren voor uiteenlopende bedrijven. Het aanbrengen van deze naadloze gietvloeren op basis van epoxy in België wordt door ons op professionele wijze gedaan. Voordat het zover is dat het applicatieteam van start gaat met …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Epoxyvloer Brussel

Epoxyvloer Brussel is actief in Brussel als het gaat om het aanbrengen van unieke en slijtvaste epoxyvloeren voor uiteenlopende bedrijven. Het aanbrengen van deze naadloze gietvloeren op basis van epoxy in België wordt door ons op professionele wijze gedaan. Voordat het zover is dat het applicatieteam van start gaat met het aanbrengen van de vloer is het uiteraard van belang dat de vloer geheel naar uw wens door Epoxyvloer Brussel is samengesteld. Wij leveren wat dat betreft dan ook zorgvuldig maatwerk.

Slijtvaste en sterke vloer van Epoxyvloer Brussel

Als het gaat om de epoxyvloeren die Epoxyvloer Brussel realiseert dan gaat het hier om slijtvaste en sterke vloeren. Het is niet voor niets dat er in de industriële sector veel vraag is naar deze vloeren van Epoxyvloer Brussel. De mechanische belastbaarheid is net als de chemische belastbaarheid namelijk uniek te noemen. Bovendien kan de afwerking zo plaatsvinden dat er met extra eisen rekening gehouden kan worden. Bijvoorbeeld in de vorm van een antistatische vloer, geluiddempende laag of een antislipvloer.

Epoxyvloer Brussel voor kleur en design

Het is niet zo dat de vloeren van Epoxyvloer Brussel uitsluitend gericht zijn op het voldoen aan de eisen met betrekking tot de technische en praktische kant. De epoxyvloeren van Epoxyvloer Brussel lenen zich namelijk ook perfect om op creatieve wijze met kleur en design om te gaan. In de eerste plaats zijn alle kleuren al beschikbaar en er kan ook met deze kleuren in de vloer gewerkt worden om een uniek design tot stand te laten komen.

Epoxyvloer Brussel voor unieke vloeren

De unieke vloeren van Epoxyvloer Brussel worden gekenmerkt door een aantal basiseigenschappen die meteen ook de krachtige basis vormen van een epoxyvloer. De vloer is slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk, maar ook veilig, naadloos en stofvrij. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de epoxyvloeren van Epoxyvloer Brussel. Het aanvragen van een offerte kan online gedaan worden en is vrijblijvend.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.