Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een kantoor in Utrecht

Een design gedreven bureau

Voor een bureau gespecialiseerd in design en creativiteit hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. Dit bureau is gevestigd in een prachtig oud kathedraal. Deze plek is dé creatieve en industriële hotspot van Utrecht. De missie van het bedrijf is: korte lijnen en hoge latten. Deze missie moet vertegenwoordigd worden in de uitstraling van het kantoor. En dat is zeker gelukt!

De missie van het bedrijf is: korte lijnen en hoge latten.

De keuze van het volledige team

Het bureau bestaat uit een hecht team van creatief strategen, designers en projectmanagers. We hebben met z’n allen gezocht naar de perfecte vloer. Omdat het team nauw samenwerkt met hun opdrachtgevers, is het van groot belang dat het kantoor als hun visitekaartje fungeert. Omdat de vloer over de gehele werkplek is gelegd – zo’n 250m² – was het extra belangrijk dat de juiste keuze werd gemaakt.

Solo Schelp

De keuze viel op de kleur Solo Schelp: een zachte, lichtgrijze kleur. De gietvloer voelt warm aan en de kleur heeft dan ook een warme uitstraling. Het geeft het kantoor een industriële look. Verschillende meubelen in het interieur hebben een opvallende kleur, die er vanaf spatten. Er wordt vaak gedacht dat een gietvloer te strak is om te combineren met houten meubelen, maar aan de foto’s is te zien dat niets minder waar is.

Een inspirerende plek

Door de open werkplekken, de grote ramen, het onbewerkte hout en de minimale look is het kathedraal een ware inspiratiebron geworden voor haar werknemers en opdrachtgevers. Het geeft de creatievelingen ruimte om te innoveren en uit te vinden. De klant heeft gekozen voor een licht interieur, waar veel witte en lichteiken kleuren in voorkomen, zodat het kantoor zijn ruimtelijke sfeer behoudt.

Een gietvloer in uw kantoor

Onze gietvloeren brengen we aan in verschillende soorten kleuren en maten. Heeft u ook een kantoor dat vraagt om een verfrissende vloer? We brengen de vloeren doorlopend over de ruimtes aan in het aantal m² dat u wenst. Hoe meer m² u afneemt, hoe voordeliger de gietvloer is per m². Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

[huge_it_portfolio id=”136″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.