Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Maastricht

Coatingvloer Maastricht levert coating in alle denkbare kleuren en brengt deze ook aan. Dat betekent dat wij u alles onder één dak kunnen aanbieden van de adviseurs van Coatingvloer Maastricht tot en met het professionele applicatieteam. Het kleurenpallet dat beschikbaar is, maakt het mogelijk om met uw favoriete kleur of met de bedrijfskleuren rekening te houden. De coatings kunnen overigens ook altijd transparant uitgevoerd worden indien de ruimte er niet persé fraaier op hoeft te worden, maar er vooral voor een beschermende vloer gekozen wordt.

Coatingvloer Maastricht voor vloeren op iedere ondergrond

Het bijzondere van de vloeren van Coating Maastricht is dat de coatings voor vrijwel iedere ondergrond geschikt zijn. Het komt vaak voor dat gekozen wordt voor deze vloeroplossing bij ondergronden van beton, anhydriet of cement. Of als er sprake is van een kunstharsvloer die van een nieuwe toplaag voorzien moet worden. De veelzijdige toepassing van de vloeren van Coatingvloer Maastricht maakt dat er voor vele soorten bedrijven een oplossing geboden wordt die slijtvast, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk is.

Prijscategorieën bij Coatingvloer Maastricht

Coatingvloer Maastricht kent verschillende prijscategorieën voor vloerprojecten, waarbij er wordt gekeken naar het type coating, naar het oppervlak en naar eventuele andere van toepassing zijnde factoren. Bijvoorbeeld de uitvoering van voorbereidende werkzaamheden. Dat er verschillende prijscategorieën zijn, komt onder meer doordat de omvang van het project van invloed is op de prijs per m2. Coatingvloer Maastricht informeert u graag verder over de prijzen en u kunt altijd online vrijblijvend een verzoek indienen voor het ontvangen van een persoonlijke offerte.

Showroom bezoeken van Coatingvloer Maastricht

Coatingvloer Maastricht biedt belangstellenden de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met ons vloerenaanbod. Daarvoor is er namelijk een showroom beschikbaar die na het maken van een afspraak met Coatingvloer Maastricht wordt opengesteld. Dat biedt overigens als voordeel dat u met onze adviseur in gesprek kunt gaan en daarnaast de persoonlijke beleving met betrekking tot onze coatings kunt ervaren.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan