Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Coatingvloer Apeldoorn

Coatingvloer Apeldoorn biedt veelzijdige opties met betrekking tot het aanbrengen van coating. Deze vloer is namelijk onder meer geschikt voor het beschermen van een bestaande gietvloer die aan een opknapbeurt toe is. Of voor het beschermen van een vloer van beton in een garage of werkplaats. Ook voor toepassing in fabrieken, winkels en showrooms biedt Coatingvloer Apeldoorn de ideale oplossing. Ieder project voor particulieren, bedrijven en organisaties wordt op basis van maatwerk uitgevoerd.

Coatingvloer Apeldoorn voor uw vloer op maat

Coatingvloer Apeldoorn levert vloeren op maat en dat is zeker belangrijk als het gaat om het aanbrengen van coating. Het is namelijk zo dat iedere situatie weer om andere unieke eigenschappen kan vragen. Misschien is het wel nodig dat de vloer extra veilig wordt uitgevoerd in verband met de mogelijkheid dat er sprake is van glijpartijen door vloeistof op de vloer. Dan biedt Coatingvloer Apeldoorn de gelegenheid om de coating in antislip uit te voeren, waarvoor overigens weer meerdere gradaties beschikbaar zijn. Zo zijn er meerdere mogelijkheden voor het realiseren van een vloer op maat.

Vloer in kleur van Coatingvloer Apeldoorn

Coatingvloer Apeldoorn biedt niet alleen vloeren die over sterke en slijtvaste kenmerken beschikken, maar ook de ruimte qua aanzicht veranderen. Dat zal minder het geval zijn bij een transparantie coating, maar wel als u voor een vloer in kleur kiest. Coatingvloer Apeldoorn komt met een breed kleurenpallet aan veel kleurwensen tegemoet. Bepaalde situaties, zoals in parkeergarages vragen bovendien om extra´s, zoals belijning voor parkeervakken of pijlen die bezoekers de weg wijzen. Dit kunnen wij ook realiseren.

Advies van Coatingvloer Apeldoorn

Indien u voor de uitvoering van uw vloerproject graag advies wilt of in persoon met de mogelijkheden van Coatingvloer Apeldoorn kennis wenst te maken dan bent u van harte welkom in onze showroom. De showroom van Coatingvloer Apeldoorn is echter wel alleen op afspraak te bezoeken. U kunt ons bellen om een dag en tijdstip voor uw bezoek aan de showroom af te spreken. Of wilt u liever eerst een offerte ontvangen? Dan kunt u die online aanvragen.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.