Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Carte Blanche nieuwbouw met gietvloer als ideale basis

Het project Carte Blanche met nieuwbouw is volledig uitverkocht. In het eerste en tweede kwartaal van 2017 kunnen de eigenaren hun nieuwbouwwoning betrekken. Voordat het zover is, dient er uiteraard over de inrichting te worden nagedacht. De vloer vormt daarbij de basis voor de rest van het interieur. Het samenstellen van het eigen huis is het uitgangspunt van Carte Blanche. Als het gaat om de keuze voor een gietvloer dan is het uitgangspunt bij Coatingvloer.nl het naar eigen wens samenstellen van een naadloze vloer.

carte-blanche-1

Er zijn verschillende architectuurstijlen beschikbaar voor het nieuwbouwproject Carte Blanche met gezinswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Oud Amsterdams is een sfeer met een authentieke uitstraling zoals van de bekende grachtenpandjes. De stijl van de Amsterdamse School wordt gekenmerkt door bakstenen gevels en kozijnen die gekoppeld zijn. De Nieuw Amsterdams stijl is weer heel anders met hoge ramen en bijvoorbeeld een kruisaccent met uitstekende stenen.

Bij de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl kan er ook met de gekozen stijl van de woning rekening worden gehouden. Het assortiment is overigens breder dan alleen gietvloeren. Zo kan er eveneens een keuze gemaakt worden voor woonbeton, designbetonvloeren of betonlook vloeren. Qua kleur en afwerking is er veel mogelijk, zodat altijd voor de ideale stijl en sfeer gekozen kan worden.

carte-banche-2

Noorderhof-Zuid is de locatie waar het project Carte Blanche is uitgevoerd met winkels, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving. Een unieke locatie aan de Sloterplas en midden in Amsterdam. Zo uniek als het project is met het samenstellen van het nieuwe huis en kiezen van een eigen stijl, zo uniek zijn de gietvloeren van Coatingvloer.nl ook. Mochten er buren zijn die ook voor deze originele naadloze vloer kiezen dan is er een aantrekkelijke burenkorting om van te profiteren. Coatingvloer.nl zorgt voor projectbegeleiding op maat en beschikt over een eigen team dat de naadloze vloer aanbrengt in nieuwbouwwoningen van Carte Blanche.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan