Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Carte Blanche nieuwbouw met gietvloer als ideale basis

Het project Carte Blanche met nieuwbouw is volledig uitverkocht. In het eerste en tweede kwartaal van 2017 kunnen de eigenaren hun nieuwbouwwoning betrekken. Voordat het zover is, dient er uiteraard over de inrichting te worden nagedacht. De vloer vormt daarbij de basis voor de rest van het interieur. Het samenstellen …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Carte Blanche nieuwbouw met gietvloer als ideale basis

Het project Carte Blanche met nieuwbouw is volledig uitverkocht. In het eerste en tweede kwartaal van 2017 kunnen de eigenaren hun nieuwbouwwoning betrekken. Voordat het zover is, dient er uiteraard over de inrichting te worden nagedacht. De vloer vormt daarbij de basis voor de rest van het interieur. Het samenstellen van het eigen huis is het uitgangspunt van Carte Blanche. Als het gaat om de keuze voor een gietvloer dan is het uitgangspunt bij Coatingvloer.nl het naar eigen wens samenstellen van een naadloze vloer.

project carte blanche

Er zijn verschillende architectuurstijlen beschikbaar voor het nieuwbouwproject Carte Blanche met gezinswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Oud Amsterdams is een sfeer met een authentieke uitstraling zoals van de bekende grachtenpandjes. De stijl van de Amsterdamse School wordt gekenmerkt door bakstenen gevels en kozijnen die gekoppeld zijn. De Nieuw Amsterdams stijl is weer heel anders met hoge ramen en bijvoorbeeld een kruisaccent met uitstekende stenen.

Bij de keuze voor een gietvloer van Coatingvloer.nl kan er ook met de gekozen stijl van de woning rekening worden gehouden. Het assortiment is overigens breder dan alleen gietvloeren. Zo kan er eveneens een keuze gemaakt worden voor woonbeton, designbetonvloeren of betonlook vloeren. Qua kleur en afwerking is er veel mogelijk, zodat altijd voor de ideale stijl en sfeer gekozen kan worden.

project carte blanche

Noorderhof-Zuid is de locatie waar het project Carte Blanche is uitgevoerd met winkels, scholen en sportverenigingen in de directe omgeving. Een unieke locatie aan de Sloterplas en midden in Amsterdam. Zo uniek als het project is met het samenstellen van het nieuwe huis en kiezen van een eigen stijl, zo uniek zijn de gietvloeren van Coatingvloer.nl ook. Mochten er buren zijn die ook voor deze originele naadloze vloer kiezen dan is er een aantrekkelijke burenkorting om van te profiteren. Coatingvloer.nl zorgt voor projectbegeleiding op maat en beschikt over een eigen team dat de naadloze vloer aanbrengt in nieuwbouwwoningen van Carte Blanche.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.