Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Industriele badkamer

Badkamer trend: een industriële look in de badkamer

Wanneer het op interieurtrends aankomt lijken de badkamer en het toilet soms vergeten te worden. Dat is niet vreemd, aangezien u niet ieder jaar de badkamer volledig laat vernieuwen. We denken bij het ontwerpen van de badkamer graag vooruit: hoe lang gaat de badkamer mee en wat voor invloed heeft mijn keuze als ik mijn woning over enkele jaren weer wil verkopen? Komt u op een neutraal badkamerontwerp uit als u hierover nadenkt, dan kunt u alsnog meegaan met de trends door vanuit een goede, neutrale basis te variëren met stijlvolle badkameraccessoires. Vanuit een clean ontwerp creëert u in een paar stappen een industriële badkamerlook.

Leg de basis voor een industriële badkamer

Waaruit bestaat een goede badkamer basis? U begint bij de badkamervloer en -wanden. Beton Cire is een goed voorbeeld van een materiaal waarmee u een goede basis legt voor verschillende badkamerstijlen. Het is een geliefde keuze, omdat dit zowel op wanden als vloeren aangebracht kan worden. Dit gewreven beton brengen we met de hand aan, wat een uniek resultaat geeft. Met een kleurpigment geven we Beton Cire de gewenste kleur.

Neutrale kleuren

Neutrale kleuren (zowel licht als donker) vormen de beste keuze, omdat ze de meeste variatiemogelijkheden bieden. Door de basis neutraal te houden, kunt u enorm variëren met accessoires en aankleding van de badkamer. Beton Cire combineert overigens ook goed met tegels, voor meer variatie in materialen in de badkamer. Ook als u voor tegels kiest is, bieden neutrale kleuren de meeste variatiemogelijkheden.

De betonlook past goed in een industriële badkamer, in moderne badkamers, design badkamers, maar ook bij een wellness in hammam stijl.

Ook het sanitair is belangrijk voor de basisinrichting

Voor het sanitair geldt hetzelfde als voor de vloer en badkamerwanden, u wisselt niet ieder jaar van sanitair. Ten eerste is dat te duur en is het verbouwen van de badkamer veel werk, bovendien is steeds weer verbouwen absoluut niet duurzaam. Ga daarom voor hoge kwaliteit sanitair, met tijdloze uitstraling. Als u een losse wastafel plaatst, dan kunt u bijvoorbeeld nog wel gemakkelijk voor een ander badkamermeubel kiezen wanneer u aan een nieuwe badkamerstijl toe bent.

Industriële badkamer: maak de look af met robuuste accessoires

In een badkamer met een neutrale basis brengt u de industriële look tot leven met bijpassende accessoires. Zwart metaal, robuust hout en koele kleuren zoals blauw, groen en grijs zijn ideale materialen en kleuren voor een industriële stijl. Kies bijvoorbeeld voor handdoekhaakjes, zeeppompje, prullenbakje, tandenborstelhouder, en meer accessoires van zwart metaal en voor een donkergrijze badkamerkast. Met dit soort toevoegingen verandert u direct de look van de badkamer. Houd het bij enkele accessoires, want voor een industriële inrichting geldt: less is more. Ook de met handdoeken, badmat en washandjes kunt u de industriële stijl extra aanzetten. Kies voor gekleurde badstoffen voor een zachtere industriële look en wit badstof voor de strakkere stijl.

Groen in de industriële badkamer

Industrieel interieur is strak en robuust, maar wat als u er een sfeervolle draai aan wil geven? Als u een raam in de badkamer heeft waar daglicht door binnenkomt, dan kunt u het industriële ontwerp uitbalanceren met luchtzuiverende kamerplant. Ook als u geen groene vingers hebt en er weinig daglicht in de badkamer schijnt zijn er goede mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld voor een mooie schaduwplant kiezen zoals de blauwvaren. Zoek er een gave, robuuste plantenpot bij om het industriële thema te versterken. Of overweeg een moswand in de badkamer als u echt heel groen wil gaan. Let op: lees u goed in voor u een plant kiest, want niet iedere plant is geschikt voor in de badkamer.

Inspiratie opdoen?

Met Beton Cire in de badkamer kunt u alle kanten op. Naast de industriële badkamerstijl kunt u uw badkamer ook geheel in landelijke en bohemian stijl inrichten. Bekijk deze 8 variaties van Beton Cire badkamers of vraag een vrijblijvende offerte aan om vervolgens op afsprak bij ons langs te komen in de showroom.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.