Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede

Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede

RESIN (Products & Technology) is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in kunststof compounds en is gevestigd in Enschede. Coating Vloer & Company kreeg van dit bedrijf de opdracht om een hittebestendige vloer te leggen en heeft de applicatie onlangs uitgevoerd. De werkzaamheden van RESIN richten zich op de ontwikkeling en productie van op polyolefine gebaseerde composieten en compounds. Bij de keuze voor een nieuwe vloer heeft RESIN gekozen voor Coating Vloer & Company doordat wij geheel op maat hittebestendige bedrijfsvloeren leveren en plaatsen.

Hittebestendige vloer

In bepaalde bedrijven moet een nieuwe vloer aan veel verschillende eigenschappen en eisen voldoen. Voor RESIN is het belangrijk dat de nieuwe vloer hittebestendig is, maar uiteraard ook dat deze slijtvast en sterk is. Coating Vloer & Company kan allerlei soorten bedrijfsvloeren leveren die aan verschillende eigenschappen en normen voldoen. Voorafgaand aan de opdracht is er overleg gepleegd tussen RESIN en een van onze adviseurs om een vloer te realiseren die geheel op de bedrijfswensen is afgestemd met een prachtig resultaat als gevolg.

De vloerafwerking bij RESIN door Coating Vloer & Company is geschikt voor een zware belasting en bestand tegen hoge temperaturen. Wij leveren diverse vloeren voor industriële doeleinden, waarbij er onder meer rekening kan worden gehouden met de chemische, mechanische en thermische belastbaarheid. De hittebestendige vloer is naadloos aangelegd en biedt daarom gemak in het onderhoud. Daar komt bij dat vuil en stof niet door het oppervlak vastgehouden worden en dat vloeistof er niet doorheen kan dringen.

Hittebestendige vloer van Coating Vloer & Company

Indien er in uw bedrijf een hittebestendige vloer nodig is of een ander type naadloze vloer die bestand is tegen zware belasting, dan kunt u altijd vrijblijvend met Coating Vloer & Company contact opnemen. Wij leveren voor kleine en grote oppervlakken de bedrijfsvloeren die op maat gemaakt worden.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

polyurethaan gietvloer
De 6 voordelen van een gietvloer
Antislipvloer gelegd bij Desch Plantpak te Waalwijk