Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede

RESIN (Products & Technology) is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in kunststof compounds en is gevestigd in Enschede. Coating Vloer & Company kreeg van dit bedrijf de opdracht om een hittebestendige vloer te leggen en heeft de applicatie onlangs uitgevoerd. De werkzaamheden van RESIN richten zich op de ontwikkeling en productie van op polyolefine gebaseerde composieten en compounds. Bij de keuze voor een nieuwe vloer heeft RESIN gekozen voor Coating Vloer & Company doordat wij geheel op maat hittebestendige bedrijfsvloeren leveren en plaatsen.

Hittebestendige vloer

In bepaalde bedrijven moet een nieuwe vloer aan veel verschillende eigenschappen en eisen voldoen. Voor RESIN is het belangrijk dat de nieuwe vloer hittebestendig is, maar uiteraard ook dat deze slijtvast en sterk is. Coating Vloer & Company kan allerlei soorten bedrijfsvloeren leveren die aan verschillende eigenschappen en normen voldoen. Voorafgaand aan de opdracht is er overleg gepleegd tussen RESIN en een van onze adviseurs om een vloer te realiseren die geheel op de bedrijfswensen is afgestemd met een prachtig resultaat als gevolg.

De vloerafwerking bij RESIN door Coating Vloer & Company is geschikt voor een zware belasting en bestand tegen hoge temperaturen. Wij leveren diverse vloeren voor industriële doeleinden, waarbij er onder meer rekening kan worden gehouden met de chemische, mechanische en thermische belastbaarheid. De hittebestendige vloer is naadloos aangelegd en biedt daarom gemak in het onderhoud. Daar komt bij dat vuil en stof niet door het oppervlak vastgehouden worden en dat vloeistof er niet doorheen kan dringen.

Hittebestendige vloer van Coating Vloer & Company

Indien er in uw bedrijf een hittebestendige vloer nodig is of een ander type naadloze vloer die bestand is tegen zware belasting, dan kunt u altijd vrijblijvend met Coating Vloer & Company contact opnemen. Wij leveren voor kleine en grote oppervlakken de bedrijfsvloeren die op maat gemaakt worden.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.