Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede

RESIN (Products & Technology) is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in kunststof compounds en is gevestigd in Enschede. Coating Vloer & Company kreeg van dit bedrijf de opdracht om een hittebestendige vloer te leggen en heeft de applicatie onlangs uitgevoerd. De werkzaamheden van RESIN richten zich op de ontwikkeling en productie van op polyolefine gebaseerde composieten en compounds. Bij de keuze voor een nieuwe vloer heeft RESIN gekozen voor Coating Vloer & Company doordat wij geheel op maat hittebestendige bedrijfsvloeren leveren en plaatsen.

Hittebestendige vloer

In bepaalde bedrijven moet een nieuwe vloer aan veel verschillende eigenschappen en eisen voldoen. Voor RESIN is het belangrijk dat de nieuwe vloer hittebestendig is, maar uiteraard ook dat deze slijtvast en sterk is. Coating Vloer & Company kan allerlei soorten bedrijfsvloeren leveren die aan verschillende eigenschappen en normen voldoen. Voorafgaand aan de opdracht is er overleg gepleegd tussen RESIN en een van onze adviseurs om een vloer te realiseren die geheel op de bedrijfswensen is afgestemd met een prachtig resultaat als gevolg.

De vloerafwerking bij RESIN door Coating Vloer & Company is geschikt voor een zware belasting en bestand tegen hoge temperaturen. Wij leveren diverse vloeren voor industriële doeleinden, waarbij er onder meer rekening kan worden gehouden met de chemische, mechanische en thermische belastbaarheid. De hittebestendige vloer is naadloos aangelegd en biedt daarom gemak in het onderhoud. Daar komt bij dat vuil en stof niet door het oppervlak vastgehouden worden en dat vloeistof er niet doorheen kan dringen.

Hittebestendige vloer van Coating Vloer & Company

Indien er in uw bedrijf een hittebestendige vloer nodig is of een ander type naadloze vloer die bestand is tegen zware belasting, dan kunt u altijd vrijblijvend met Coating Vloer & Company contact opnemen. Wij leveren voor kleine en grote oppervlakken de bedrijfsvloeren die op maat gemaakt worden.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan