Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Antislipvloer gelegd bij Desch Plantpak te Waalwijk

Desch Plantpak is een bedrijf met het hoofdkantoor in Waalwijk dat zich richt op de ontwikkeling van producten voor de professionele tuinbouw. Zo produceert het bedrijf onder meer containers, potten, packs, transporttrays en verspeentrays. Bij dit bedrijf in Waalwijk heeft Coating Vloer & Company onlangs een antislipvloer gelegd. Desch Plantpak komt altijd samen met de kweker tot een klantgerichte oplossing. Voor het aanleggen van de antislipvloer is Coating Vloer & Company met Desch Plantak in overleg gegaan om zo een perfecte bedrijfsvloer te creëren die aan veel verschillende eisen voldoet.

Veilige antislipvloer

Een antislipvloer biedt extra veiligheid in de werkomgeving. De kunststof vloeren van Coating Vloer & Company kunnen met een antisliplaag worden geleverd en geplaatst. Daarbij kan in overleg de gewenste gradatie van de antisliplaag worden vastgesteld, zodat altijd bij de bedrijfsbehoefte wordt aangesloten. Een gladde vloer zonder antisliplaag kan voor gevaarlijke situaties op de werkvloer zorgen. Er is dan geen enkele mate van stroefheid en een kleine hoeveelheid vocht op de vloer kan al tot ongewenste situaties leiden. Een reden waarom Desch Plantpak in Waalwijk de keuze heeft gemaakt voor een antislipvloer van Coating Vloer & Company.

De antislipvloer beschikt overigens ook over andere eigenschappen dan alleen stroefheid. De vloer is naadloos, slijtvast en sterk. Bovendien is de vloer tegen zware belasting bestand en is de bedrijfsvloer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Bedrijfsvloeren kunnen door Coating Vloer & Company met allerlei toepassingen worden geleverd en een vloer met antisliplaag is daar een voorbeeld van.

Antislipvloer van Coating Vloer & Company

Coating Vloer & Company levert en plaatst in allerlei soorten bedrijven antislipvloeren en andere bedrijfsvloeren die op maat worden gemaakt. De grootte van de oppervlakte maakt daarbij niet uit. Of het nu gaat om honderd vierkante meter of om duizenden vierkante meters, wij hebben een oplossing op maat.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan