Antislipvloer gelegd bij Desch Plantpak te Waalwijk - Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 192 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Antislipvloer gelegd bij Desch Plantpak te Waalwijk

Antislipvloer gelegd bij Desch Plantpak te Waalwijk

Desch Plantpak is een bedrijf met het hoofdkantoor in Waalwijk dat zich richt op de ontwikkeling van producten voor de professionele tuinbouw. Zo produceert het bedrijf onder meer containers, potten, packs, transporttrays en verspeentrays. Bij dit bedrijf in Waalwijk heeft Coating Vloer & Company onlangs een antislipvloer gelegd. Desch Plantpak komt altijd samen met de kweker tot een klantgerichte oplossing. Voor het aanleggen van de antislipvloer is Coating Vloer & Company met Desch Plantak in overleg gegaan om zo een perfecte bedrijfsvloer te creëren die aan veel verschillende eisen voldoet.

Veilige antislipvloer

Een antislipvloer biedt extra veiligheid in de werkomgeving. De kunststof vloeren van Coating Vloer & Company kunnen met een antisliplaag worden geleverd en geplaatst. Daarbij kan in overleg de gewenste gradatie van de antisliplaag worden vastgesteld, zodat altijd bij de bedrijfsbehoefte wordt aangesloten. Een gladde vloer zonder antisliplaag kan voor gevaarlijke situaties op de werkvloer zorgen. Er is dan geen enkele mate van stroefheid en een kleine hoeveelheid vocht op de vloer kan al tot ongewenste situaties leiden. Een reden waarom Desch Plantpak in Waalwijk de keuze heeft gemaakt voor een antislipvloer van Coating Vloer & Company.

De antislipvloer beschikt overigens ook over andere eigenschappen dan alleen stroefheid. De vloer is naadloos, slijtvast en sterk. Bovendien is de vloer tegen zware belasting bestand en is de bedrijfsvloer gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Bedrijfsvloeren kunnen door Coating Vloer & Company met allerlei toepassingen worden geleverd en een vloer met antisliplaag is daar een voorbeeld van.

Antislipvloer van Coating Vloer & Company

Coating Vloer & Company levert en plaatst in allerlei soorten bedrijven antislipvloeren en andere bedrijfsvloeren die op maat worden gemaakt. De grootte van de oppervlakte maakt daarbij niet uit. Of het nu gaat om honderd vierkante meter of om duizenden vierkante meters, wij hebben een oplossing op maat.

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Hittebestendige vloer gelegd bij RESIN in Enschede
Dé vloer die voldoet aan de HACCP normen