Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Rode gietvloer

Een rode gietvloer is een vloer voor mensen die een opvallende vloer wensen. De kleur rood past goed bij een modern huishouden of een eigentijds ingericht kantoor. Rode gietvloeren zijn net als de standaard grijze gietvloer volledig vloeistofdicht en daardoor gemakkelijk in het onderhoud. Een gietvloer in de kleur rood …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Rode gietvloer

Een rode gietvloer is een vloer voor mensen die een opvallende vloer wensen. De kleur rood past goed bij een modern huishouden of een eigentijds ingericht kantoor. Rode gietvloeren zijn net als de standaard grijze gietvloer volledig vloeistofdicht en daardoor gemakkelijk in het onderhoud. Een gietvloer in de kleur rood is daarom geschikt voor elke ruimte in uw huis of bedrijfspand.

Een rode gietvloer voor particulieren

Met een rode gietvloer bepaalt u voor een groot deel het interieur van uw woning. Het rode oppervlak hoeft niet terug te komen in het hele huis, maar mag best alleen te zien zijn in bepaalde ruimtes. Een rode vloer in de slaapkamer zorgt bijvoorbeeld voor een warme uitstraling en behaaglijke sfeer. Door de kleur van het bed en de kast op de vloer af te stemmen ontstaat er een prachtig geheel. Voor woningeigenaren die hun woonkamer willen opfleuren misstaat een rode look ook niet. In combinatie met houtkleurige meubels of juist donkere meubels creëert u een inspirerende plek waar u tot rust komt na een dag hard werken.

rode gietvloer

Een naadloze rode gietvloer voor zakelijke toepassingen

Door een rode gietvloer te kiezen voor uw bedrijf, laat u zien dat u intensief bezig bent met de uitstraling van uw onderneming. Met een standaardkleur als grijs laat u zien dat u over smaak beschikt, maar de kleur rood staat voor het tonen van lef. Een rode gietvloer vormt een natuurlijke eenheid voor bedrijven waarin de kleur rood onderdeel is van de bedrijfskleuren of het logo. Overigens past een rode vloer net zo goed in een bedrijf of winkel waar de kleur rood nog ontbreekt. Het is dan juist een mooie aanvulling op het huidige kleurenpalet. Rode gietvloeren worden veelal toegepast in kantoren, garages, showrooms en winkels en kunnen met antislip worden opgeleverd.

Andere vloeren met een rode kleur

Bij Coatingvloer.nl voorzien wij naast de gietvloer ook andere vloersystemen van een prachtige rode kleur. Industrievloeren zoals de epoxyvloertroffelvloerMMA vloer en vloercoating kunnen wij indien gewenst in het rood opleveren. Ook woonbeton en alle vormen van onze design gietvloeren zijn realiseerbaar met een rode tint.

Contact met Coatingvloer.nl

Om een beter beeld te krijgen van onze gietvloeren bent u welkom in onze showroom in Amsterdam. Wij laten u graag onze verschillende vloeren zien en beantwoorden al uw vragen. Om een afspraak te maken of direct een offerte op te vragen, neemt u contact met ons op via 020 845 2650.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.