Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Dit is waarom steeds meer Nederlandse huishoudens voor gietvloeren kiezen

Laminaat, parket, tapijt en tegels: er zijn tal van vloeren geschikt voor een woonhuis. Toch kiezen steeds meer Nederlandse huishoudens voor een gietvloer. Gietvloeren zijn in tien jaar tijd zo populair geworden dat er inmiddels duizenden kleuren en soorten van zijn, zodat er voor iedere smaak iets is. Hoe komt het eigenlijk dat de gietvloer zo razend populair is? We leggen het graag uit.

De duurzame keuze

Duurzaamheid en milieubewuste keuzes maken: vrijwel iedereen is er vandaag de dag mee bezig. Geen wonder dat duurzaamheid ook steeds meer een rol speelt in de inrichting van uw woning. Gietvloeren zijn een duurzame keuze en daardoor steeds populairder. Dat heeft vooral te maken met de lange levensduur: bij goed onderhoud kan een gietvloer maar liefst 35 jaar meegaan. Het is daarmee ook een milieubewuste keuze. U hoeft immers niet om de vijf of tien jaar de hele vloer te vervangen en het oude materiaal weg te gooien.

Door de roep naar duurzaamheid en milieubewuste materialen zijn er bovendien steeds meer producenten van gietvloeren die in de samenstelling van de vloer rekening houden met een zo laag mogelijke milieubelasting.

Een vloer als geen ander

Het oog wil ook wat. En dat krijgt u met een gietvloer. Een andere reden dat dit vloertype steeds populairder wordt is het unieke uiterlijk. Gietvloeren zijn strak, modern en toch met allerlei interieurstijlen te combineren. De rust van het naadloze oppervlak geeft uw ruimte een rustige aanblik. Wilt u iets opvallends? Gietvloeren zijn in duizenden kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar. Het is dus een veelzijdige vloer met een uitstraling die u niet vindt in andere vloeren.

Het beste voor uw wooncomfort

Als u thuis bent, wilt u een comfortabel gevoel ervaren. U thuis voelen en op uw gemak zijn. Daarvoor is de gietvloer uitermate geschikt. Dit vloertype draagt namelijk bij aan uw wooncomfort. Gietvloeren geven een aangename warmte omdat ze geen kieren en naden hebben. Bovendien zijn gietvloeren perfect te combineren met vloerverwarming, wat zorgt voor nog meer wooncomfort.

(Bijna) nooit meer dweilen

Een gietvloer is van nature schoon en hygiënisch. Ook dat is te danken aan het naadloze oppervlak. Hierdoor kan vuil niet in kieren terechtkomen. Er blijft ook niets aan de vloer kleven: stof blijft gewoon op de vloer liggen, net als vuil en zand. Daardoor is af en toe stofzuigen of vegen met een bezem voldoende om de vloer schoon te houden. Heel af en toe kunt u dweilen om vlekken te verwijderen.

Ook een gietvloer aanschaffen?

Op de website van Coatingvloer.nl vindt u een gigantisch assortiment aan gietvloeren voor elke smaak. Wilt u meer weten, een vloer in het echt zien of advies inwinnen? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.