Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Dordrecht

Coatingvloer Dordrecht heeft de vloer in huis die de ondergrond in uw bedrijf kunnen beschermen of over een bestaande vloer van kunsthars in uw woning kan worden aangebracht. De coatings van Coatingvloer Dordrecht zijn zo samengesteld dat een brede toepassing vanuit de basis mogelijk is. Dat betekent dat wij onder …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Dordrecht

Coatingvloer Dordrecht heeft de vloer in huis die de ondergrond in uw bedrijf kunnen beschermen of over een bestaande vloer van kunsthars in uw woning kan worden aangebracht. De coatings van Coatingvloer Dordrecht zijn zo samengesteld dat een brede toepassing vanuit de basis mogelijk is. Dat betekent dat wij onder meer nieuwe vloeren aanbrengen in fabriekenwinkels en showrooms, maar ook in werkplaatsenwoningenparkeergarages en kantoren. Zo veelzijdig als de toepassing zo veelzijdig is ook het maatwerk dat geleverd wordt.

Coatingvloer Dordrecht maakt uw vloer op maat

Coatingvloer Dordrecht maakt uw vloer op maat en kijkt daarbij verder dan alleen uw wensen en voorkeuren aan te horen. Onze expertise stelt ons namelijk in staat om verder te denken en het gebruiksdoel en de ruimte zelf mee te nemen in het advies dat wij graag aan u verstrekken. Uiteraard staan ons verschillende materialen en middelen tot de beschikking om te garanderen dat door Coatingvloer Dordrecht een vloer op maat voor u maakt. De materialen en middelen maken het mogelijk om uw vloer in een kleur naar wens en al dan niet antislip, geluiddempend of antistatisch uit te voeren.

Aanbrengen vloer door Coatingvloer Dordrecht

Het aanbrengen van een coating gebeurt uiteraard op een professionele wijze door Coatingvloer Dordrecht die daarvoor een eigen applicatieteam beschikbaar heeft. Het is dan ook een voordeel dat Coatingvloer Dordrecht als specialist alles onder één dak te bieden heeft. De vloer bestaat uit een primer en een afwerklaag, waarbij de primer ertoe dient om een goede hechting aan de coating te bieden. Er ontstaat bij het aanbrengen een hele dunne laag die echter over bijzonder sterke en verrassende eigenschappen beschikt.

Korting op prijs per m2 bij Coatingvloer Dordrecht

Als u een groot project wilt laten uitvoeren in Dordrecht is het handig om te weten dat Coatingvloer Dordrecht u een korting op de prijs per m2 kan bieden. Dat is namelijk de staffelkorting die wij toepassen en een variabele hoogte kent, zodat bij een groter project van een grotere korting wordt geprofiteerd bij Coatingvloer Dordrecht.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.