Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Dordrecht

Coatingvloer Dordrecht heeft de vloer in huis die de ondergrond in uw bedrijf kunnen beschermen of over een bestaande vloer van kunsthars in uw woning kan worden aangebracht. De coatings van Coatingvloer Dordrecht zijn zo samengesteld dat een brede toepassing vanuit de basis mogelijk is. Dat betekent dat wij onder meer nieuwe vloeren aanbrengen in fabrieken, winkels en showrooms, maar ook in werkplaatsen, woningen, parkeergarages en kantoren. Zo veelzijdig als de toepassing zo veelzijdig is ook het maatwerk dat geleverd wordt.

Coatingvloer Dordrecht maakt uw vloer op maat

Coatingvloer Dordrecht maakt uw vloer op maat en kijkt daarbij verder dan alleen uw wensen en voorkeuren aan te horen. Onze expertise stelt ons namelijk in staat om verder te denken en het gebruiksdoel en de ruimte zelf mee te nemen in het advies dat wij graag aan u verstrekken. Uiteraard staan ons verschillende materialen en middelen tot de beschikking om te garanderen dat door Coatingvloer Dordrecht een vloer op maat voor u maakt. De materialen en middelen maken het mogelijk om uw vloer in een kleur naar wens en al dan niet antislip, geluiddempend of antistatisch uit te voeren.

Aanbrengen vloer door Coatingvloer Dordrecht

Het aanbrengen van een coating gebeurt uiteraard op een professionele wijze door Coatingvloer Dordrecht die daarvoor een eigen applicatieteam beschikbaar heeft. Het is dan ook een voordeel dat Coatingvloer Dordrecht als specialist alles onder één dak te bieden heeft. De vloer bestaat uit een primer en een afwerklaag, waarbij de primer ertoe dient om een goede hechting aan de coating te bieden. Er ontstaat bij het aanbrengen een hele dunne laag die echter over bijzonder sterke en verrassende eigenschappen beschikt.

Korting op prijs per m2 bij Coatingvloer Dordrecht

Als u een groot project wilt laten uitvoeren in Dordrecht is het handig om te weten dat Coatingvloer Dordrecht u een korting op de prijs per m2 kan bieden. Dat is namelijk de staffelkorting die wij toepassen en een variabele hoogte kent, zodat bij een groter project van een grotere korting wordt geprofiteerd bij Coatingvloer Dordrecht.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan