Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen bedient in Amstelveen en omstreken de particuliere en zakelijke markt als het gaat om de realisatie van coatingvloeren. Dat is namelijk onze kracht en wij buigen dan ook op een jarenlange ervaring, waarbij er constant van de nieuwste mogelijkheden gebruik wordt gemaakt. Coatingvloer Amstelveen is voor u het …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen bedient in Amstelveen en omstreken de particuliere en zakelijke markt als het gaat om de realisatie van coatingvloeren. Dat is namelijk onze kracht en wij buigen dan ook op een jarenlange ervaring, waarbij er constant van de nieuwste mogelijkheden gebruik wordt gemaakt. Coatingvloer Amstelveen is voor u het adres als u op zoek bent naar een betrouwbare specialist die uw vloerproject met coating als keuze tot in de perfectie uitvoert.

Veelzijdige toepassing bij Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen hanteert een veelzijdige toepassing met de coatings die wij in het assortiment beschikbaar hebben. Onze coatings zijn namelijk divers van aard als het gaat om het kunsthars en kent daarnaast nog veel speciale opties om te voorzien in een praktische en technische afwerking. De veelzijdige toepassing van Coatingvloer Amstelveen betekent onder meer dat onze vloeren geschikt zijn voor onder meer werkplaatsenshowroomsparkeergarageskantorenwinkelswoningen en fabrieken.

Aanbrengen vloer door Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen brengt de coatingvloer in uw bedrijf, organisatie of woning in Amstelveen op professionele wijze aan. Het kan zijn dat de ondergrond een slechte conditie heeft. Het voorbewerken van de ondergrond kan dan nodig zijn, zodat de dunne laag coating met een strak resultaat kan worden aangebracht. Doordat er namelijk een dun laagje aangebracht wordt, is het natuurlijk wel zo dat grote oneffenheden die niet worden weggewerkt nog te zien zijn.

Showroom van Coatingvloer Amstelveen bezoeken

U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken. Ons team staat klaar om u van een gedegen advies te voorzien. Wij stellen het wel op prijs als u vooraf even een afspraak maakt met Coatingvloer Amstelveen maakt. U komt dan voor een open deur te staan, want de showroom is alleen op afspraak geopend. Verder biedt Coatingvloer Amstelveen u de gelegenheid om vrijblijvend online een offerte aan te vragen. Het offerteformulier kunt u op deze website invullen en online verzenden.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.