Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen bedient in Amstelveen en omstreken de particuliere en zakelijke markt als het gaat om de realisatie van coatingvloeren. Dat is namelijk onze kracht en wij buigen dan ook op een jarenlange ervaring, waarbij er constant van de nieuwste mogelijkheden gebruik wordt gemaakt. Coatingvloer Amstelveen is voor u het adres als u op zoek bent naar een betrouwbare specialist die uw vloerproject met coating als keuze tot in de perfectie uitvoert.

Veelzijdige toepassing bij Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen hanteert een veelzijdige toepassing met de coatings die wij in het assortiment beschikbaar hebben. Onze coatings zijn namelijk divers van aard als het gaat om het kunsthars en kent daarnaast nog veel speciale opties om te voorzien in een praktische en technische afwerking. De veelzijdige toepassing van Coatingvloer Amstelveen betekent onder meer dat onze vloeren geschikt zijn voor onder meer werkplaatsen, showrooms, parkeergarages, kantoren, winkels, woningen en fabrieken.

Aanbrengen vloer door Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen brengt de coatingvloer in uw bedrijf, organisatie of woning in Amstelveen op professionele wijze aan. Het kan zijn dat de ondergrond een slechte conditie heeft. Het voorbewerken van de ondergrond kan dan nodig zijn, zodat de dunne laag coating met een strak resultaat kan worden aangebracht. Doordat er namelijk een dun laagje aangebracht wordt, is het natuurlijk wel zo dat grote oneffenheden die niet worden weggewerkt nog te zien zijn.

Showroom van Coatingvloer Amstelveen bezoeken

U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken. Ons team staat klaar om u van een gedegen advies te voorzien. Wij stellen het wel op prijs als u vooraf even een afspraak maakt met Coatingvloer Amstelveen maakt. U komt dan voor een open deur te staan, want de showroom is alleen op afspraak geopend. Verder biedt Coatingvloer Amstelveen u de gelegenheid om vrijblijvend online een offerte aan te vragen. Het offerteformulier kunt u op deze website invullen en online verzenden.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan