Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coating betonvloer

De coating betonvloer van Coatingvloer.nl is een ideale keuze als gekozen wordt voor bescherming van de ondergrond. Dit vloersysteem heeft namelijk extreem beschermende eigenschappen als het gaat om het niet doorlaten van vocht, chemicaliën en vuil. Een vloer van beton waar niets aan is gedaan, beschikt niet over deze beschermende eigenschappen. Bovendien ziet beton er kaal ook niet aantrekkelijk uit en daar kan met coating betonvloer uiteraard ook een fraaie draai aan worden gegeven.

coating-betonvloer

coating-betonvloer

Coating betonvloer van uitstekende kwaliteit

Het is uiteraard van belang dat er bij de toepassing van een coating betonvloer van materialen gebruik wordt gemaakt die over een uitstekende kwaliteit beschikken. Die garantie heeft u bij Coatingvloer.nl. De coating betonvloer die toegepast wordt, bestaat namelijk uit een mix van hoogwaardige harsen. Dat zorgt ervoor dat er een slijtvaste en stevige vloer ontstaat die bestand is tegen zware belasting. De uitstekende kwaliteit maakt bovendien dat er een vloer wordt gelegd die vele jaren gebruiksgemak biedt.

Coating betonvloer naar wens samen te stellen

De coating betonvloer biedt uitkomst in verschillende situaties, zoals in werkplaatsen, maar ook in garages, showrooms, fabrieken en parkeergarages. Dit is slechts een beperkte opsomming, want de toepassing is uiteraard veel breder. Voor ieder project geldt dat de coating betonvloer naar wens samengesteld kan worden. Daar kan uiteraard advies bij verkregen worden. De adviseurs van Coatingvloer.nl beschikken daarvoor over de juiste expertise. Het samenstellen van de vloer gebeurt onder meer door de keuze voor een kleur of andere kleurafwerking te kiezen. Een technische afwerking aan de hand van een bepaalde antislipgradatie is eveneens mogelijk.

Coating betonvloer: snel belastbaar

In veel bedrijven is het natuurlijk belangrijk dat de coating betonvloer in een kort tijdsbestek wordt aangebracht en dat er met een beperkte droogtijd rekening gehouden kan worden. Coatingvloer.nl biedt met de coating betonvloer verschillende oplossingen aan en de vloer kan dan ook zeer snel belastbaar zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben of bel ons voor het maken van een afspraak. Dan ontmoeten wij u graag in de showroom.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan