Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonvloercoating

Betonvloercoating is een uitstekende keuze als u van plan bent om een ondergrond van beton van een beschermlaag te voorzien. Hiervoor wordt een hoogwaardige coating gebruikt die aan de meest uiteenlopende functionele eisen tegemoet kan komen. Bovendien is er qua kleurspel veel variatie mogelijk, zodat uw ruimte er ook vanuit …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Betonvloercoating

Betonvloercoating is een uitstekende keuze als u van plan bent om een ondergrond van beton van een beschermlaag te voorzien. Hiervoor wordt een hoogwaardige coating gebruikt die aan de meest uiteenlopende functionele eisen tegemoet kan komen. Bovendien is er qua kleurspel veel variatie mogelijk, zodat uw ruimte er ook vanuit esthetisch fantastisch uit kan komen te zien. Betonvloercoating is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals voor industriële toepassingen, maar ook voor meer commerciële ruimtes, zoals winkelskantoren en showrooms.

Bescherm de ondergrond met betonvloercoating

Het beschermen van een ondergrond van beton kan met betonvloercoating gerealiseerd worden. De ondergrond is dan onder meer beschermd tegen vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren en vocht. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het gekozen type, waarbij ook de keuze gemaakt kan worden om voor betonvloercoating te kiezen die bestand is tegen zware mechanische belasting. Ideaal dus ook voor toepassing in garageswerkplaatsen en bijvoorbeeld fabrieken en parkeergarages.

Betonvloercoating met speciale afwerking

Betonvloercoating kan met een speciale afwerking worden geleverd. Zo zijn er mogelijkheden om voor een antistatische of antislip uitvoering te kiezen. De mogelijkheden op het gebied van afwerking zijn bij Coatingvloer.nl overigens nog groter. Bovendien kan er een keuze uit alle kleuren gemaakt worden en zijn er op het gebied van kleurverwerking eveneens meerdere opties beschikbaar. Het opnemen van een patroon of bedrijfslogo in de vloer kan door ons gerealiseerd worden bij de toepassing van betoncoating.

Prijzen van betonvloercoating

Er zijn maatstaven die als uitgangspunt dienen om tot het vaststellen van de prijs van betonvloercoating te komen. Het oppervlak is een maatstaf en bij een toenemend aantal m2 is er het voordeel dat de prijs per m2 betonvloercoating afneemt. Dat gebeurt aan de hand van een staffelkorting. U kunt voor meer informatie contact opnemen en voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte het aanvraagformulier online invullen en verzenden. Op afspraak is het mogelijk de showroom van Coatingvloer.nl te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.