Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Betonvloercoating

Betonvloercoating is een uitstekende keuze als u van plan bent om een ondergrond van beton van een beschermlaag te voorzien. Hiervoor wordt een hoogwaardige coating gebruikt die aan de meest uiteenlopende functionele eisen tegemoet kan komen. Bovendien is er qua kleurspel veel variatie mogelijk, zodat uw ruimte er ook vanuit esthetisch fantastisch uit kan komen te zien. Betonvloercoating is voor meerdere doeleinden geschikt, zoals voor industriële toepassingen, maar ook voor meer commerciële ruimtes, zoals winkels, kantoren en showrooms.

Bescherm de ondergrond met betonvloercoating

Het beschermen van een ondergrond van beton kan met betonvloercoating gerealiseerd worden. De ondergrond is dan onder meer beschermd tegen vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren en vocht. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het gekozen type, waarbij ook de keuze gemaakt kan worden om voor betonvloercoating te kiezen die bestand is tegen zware mechanische belasting. Ideaal dus ook voor toepassing in garages, werkplaatsen en bijvoorbeeld fabrieken en parkeergarages.

Betonvloercoating met speciale afwerking

Betonvloercoating kan met een speciale afwerking worden geleverd. Zo zijn er mogelijkheden om voor een antistatische of antislip uitvoering te kiezen. De mogelijkheden op het gebied van afwerking zijn bij Coatingvloer.nl overigens nog groter. Bovendien kan er een keuze uit alle kleuren gemaakt worden en zijn er op het gebied van kleurverwerking eveneens meerdere opties beschikbaar. Het opnemen van een patroon of bedrijfslogo in de vloer kan door ons gerealiseerd worden bij de toepassing van betoncoating.

Prijzen van betonvloercoating

Er zijn maatstaven die als uitgangspunt dienen om tot het vaststellen van de prijs van betonvloercoating te komen. Het oppervlak is een maatstaf en bij een toenemend aantal m2 is er het voordeel dat de prijs per m2 betonvloercoating afneemt. Dat gebeurt aan de hand van een staffelkorting. U kunt voor meer informatie contact opnemen en voor het vrijblijvend aanvragen van een offerte het aanvraagformulier online invullen en verzenden. Op afspraak is het mogelijk de showroom van Coatingvloer.nl te bezoeken.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan