Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wat is Beton Ciré?

Beton ciré is voor liefhebbers van de strakke, moderne betonlook een geweldige optie. Het is perfect voor een realistisch ogende betonlook, want het is visueel niet te onderscheiden van echt beton. De methode van beton ciré is afkomstig uit Frankrijk en de term zelf is dan ook afgeleid van het Franse woord ‘betoncire’, wat gewreven beton betekent. Het is een soort betonstuc dat wordt gemaakt met een basis van beton of cement en hars. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een betonstuc dat op vrijwel elke oppervlakte kan worden aangebracht, van hout tot gips. Niet alleen is beton ciré op vele verschillende materialen aan te brengen, maar het is ook nog eens uitstekend geschikt voor zowel elke kamer in huis. Badkamers, keukens, woonkamers, noem maar op!

Ja, zelfs in de badkamer en keuken kan beton ciré prima worden geplaatst! Het is namelijk een erg hygiënisch materiaal waar geen schimmel in kan vormen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat er vuil tussen de naden terechtkomt, want het is zelfs vuilafstotend. Het schoonmaken en onderhouden van dit materiaal is ook erg simpel en doenbaar. Met beton ciré zijn er geen voegen of naden, dus het oogt strak en laat de ruimte er zelfs groter door lijken. De naadloze finish van beton ciré zorgt voor een schone uitstraling én een schoon huis.

wat is beton cire?

Het mengsel waarvan de uiteindelijke betonlook producten worden gemaakt bestaat in dit geval uit cement, kunsthars en fijn gemalen polymeren, zand en kiezelstenen. Daarnaast kunnen er ook allerlei verschillende kleurstoffen worden toegevoegd, om het perfect in het interieur te laten passen. Zo wordt er dus water- en olieafstotend, duurzaam, eenvoudig schoon te houden materiaal gemaakt wat perfect toe te passen is op diverse interieurstijlen en inrichtingen. De moderne, neutrale look van beton ciré kan vrijwel overal mee gepaard worden. Een warmere tint of juist een neutrale, minder opvallende tint beton kan echter zo de hele uitstraling veranderen! Het is daarom perfect voor het toevoegen van aanvullende accenten die de hele boel bij elkaar trekken.

De strakke, net afgewerkte uitstraling van beton ciré en de water- en olieafstotende eigenschappen maken het een ideaal, makkelijk te onderhouden aanvulling op het interieur. Of het nu wordt gebruikt in de vloeren, meubelen, muren of zelfs aanrechten of trappen, het is een duurzame en eenvoudig schoon te houden betonlook variant. Het gebruik van beton ciré in badkamers, vloeren en meubels is niets nieuws. In Frankrijk wordt het hiervoor al ruim 30 jaar gebruikt. Door de jaren heen is het materiaal vrijwel helemaal geperfectioneerd en is tegenwoordig daarom zo makkelijk te onderhouden. Wat vroeger waterdicht gehouden moest worden door het regelmatig aan te brengen van olie of was, wordt nu bij installatie al permanent waterdicht gemaakt met kunstmatige hars.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.