Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een term die we kennen uit de Franse taal. Direct vertaald betekent het gewreven beton. En daarmee is het al een stuk makkelijker te begrijpen wat Beton Cire nou precies is. Deze afwerkmethode laat een gewreven en karakteristieke look achter op de muur die iedere keer weer uniek is. Dit maakt hem zeer populair voor badkamers en andere sanitaire ruimtes.

De oorsprong van Beton Cire

Deze afwerkmethode vindt zijn oorsprong echter niet in Frankrijk, maar in de Griekse en Romeinse architectuur. In deze tijd gebruikten veel bouwkundigen beton om bestaande gebouwen en bruggen te verstevigen, maar qua afwerking was er niet veel omhanden. Ze wreven dus als het ware het beton op de bestaande architectuur.

Waarvoor is Beton Cire geschikt?

Een van de grootste voordelen van Beton Cire is dat het fijne stofdeeltjes en kalkaanslag maskeert. Dat maakt dit een populaire afwerkmethode voor bijvoorbeeld badkamers en andere sanitaire ruimtes. We kunnen Beton Cire gebruiken op alle oppervlakken waar we betonstuc kunnen aanbrengen; dus ook op de wand.

Neem contact op

We laten u graag kennismaken met deze prachtige en karakteristieke afwerkmethode. Mogen we u verwelkomen in onze immense showroom? Maak hiervoor een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Voor meer informatie neemt u contact met ons op en voor een zeer realistische en scherpe prijsopgave vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”174″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.