Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een term die we kennen uit de Franse taal. Direct vertaald betekent het gewreven beton. En daarmee is het al een stuk makkelijker te begrijpen wat Beton Cire nou precies is. Deze afwerkmethode laat een gewreven en karakteristieke look achter op de muur die iedere keer weer uniek is. Dit maakt hem zeer populair voor badkamers en andere sanitaire ruimtes.

De oorsprong van Beton Cire

Deze afwerkmethode vindt zijn oorsprong echter niet in Frankrijk, maar in de Griekse en Romeinse architectuur. In deze tijd gebruikten veel bouwkundigen beton om bestaande gebouwen en bruggen te verstevigen, maar qua afwerking was er niet veel omhanden. Ze wreven dus als het ware het beton op de bestaande architectuur.

Waarvoor is Beton Cire geschikt?

Een van de grootste voordelen van Beton Cire is dat het fijne stofdeeltjes en kalkaanslag maskeert. Dat maakt dit een populaire afwerkmethode voor bijvoorbeeld badkamers en andere sanitaire ruimtes. We kunnen Beton Cire gebruiken op alle oppervlakken waar we betonstuc kunnen aanbrengen; dus ook op de wand.

Neem contact op

We laten u graag kennismaken met deze prachtige en karakteristieke afwerkmethode. Mogen we u verwelkomen in onze immense showroom? Maak hiervoor een afspraak, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Voor meer informatie neemt u contact met ons op en voor een zeer realistische en scherpe prijsopgave vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan