Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton voordelen

De lijst met woonbeton voordelen is lang. Dat komt doordat deze vloer zowel praktische als esthetische elementen met elkaar combineert. Een van de grote woonbeton voordelen is bovendien als de vloer in vrijwel alle ruimtes geschikt is om aan te brengen. Het is dan ook niet zo dat deze vloer alleen in woningen wordt aangebracht. Er zijn steeds meer winkelskantoren en showrooms waar de uitstraling zo belangrijk is dat voor dit type vloer wordt gekozen.

Woonbeton voordelen op esthetisch vlak

Een van de vele woonbeton voordelen doen zich voor op het esthetisch vlak. U haalt met de keuze voor deze vloer namelijk een originele en unieke woonvloer in huis of zakelijke vloer in uw bedrijfspand. De uitstraling spreekt haast voor zich en dat ervaart u zelf ook, want als u naar de vloer kijkt in welke vorm deze ook is aangebracht, ontdekt u dat de vloer lijkt te leven. Het gemengd aanbrengen van de kleurtinten vormt hier de basis voor. Overigens brengt dit nog een extra voordeel met zich mee, want woonbeton kan in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren door ons worden aangebracht.

Woonbeton voordelen op praktisch vlak

Als er naar de praktische kant van woonbeton voordelen wordt gekeken, is het zo dat er sprake is van een groot comfort. U denkt misschien dat het koud aanvoelt als u met blote voeten over de vloer loopt, maar dat is maar schijn. Het is namelijk aangenaam en comfortabel om erover te lopen, want u ervaart de omgevingswarmte onder uw voeten. Bovendien is de vloer praktisch als er nog naar het voordeel van het schoonmaakgemak wordt gekeken. Naden zijn er namelijk niet, zodat het vloeroppervlak gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Woonbeton voordelen in de prijs van grotere projecten

Het leuke van woonbeton is het voordeel dat het goedkoper wordt indien er sprake is van grotere projecten. Een vloer van woonbeton met een oppervlak van bijvoorbeeld 160 m2 kost slechts 73 euro per m2 terwijl een vloer van 80 m2 per m2 97 euro kost. U ziet het verschil toch ook? Daarom is het ook verstandig om bij de keuze voor deze vloer te kijken in welke ruimtes u de vloer kunt laten doorlopen. Dat telt namelijk ook mee in de berekening en levert u extra voordeel op.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan