Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Noord Holland

Woonbeton Noord Holland is met het aanbrengen van woonbeton in de hele provincie Noord Holland werkzaam. Zo kunt u uw huis in Bloemendaal bijvoorbeeld laten voorzien van een schitterende vloer waarvan het designgehalte hoog is. Of de vloer laten aanleggen in uw winkel in Beemster of in uw woning in Drechterland. Of heeft u in Enkhuizen een showroom of ander bedrijfspand? Woonbeton Noord Holland is ook u graag van dienst met de realisatie van een unieke en exclusieve basis.

Woonbeton Noord Holland voor high end woonbetonvloeren

Woonbeton kan qua uitstraling en design zeker gerekend worden tot de klasse met high end vloeren. Woonbeton Noord Holland biedt verschillende mogelijkheden ten aanzien van het design, dat bepaald wordt door de kleur en structuur van het patroon. Dat maakt het ook mogelijk om de garantie te bieden dat Woonbeton Noord Holland iedere vloer uniek maakt. Het cementgebonden materiaal wordt met handmatig aangebracht door ons applicatieteam, zodat er sprake is van een ambachtelijke werkwijze.

Woonbeton Noord Holland voor slijtvaste vloeren

Het is bij de aanschaf van een vloer natuurlijk belangrijk dat u weet dat deze lang meegaat en in een uitstekende conditie blijft verkeren. Bij Woonbeton Noord Holland is het zo dat de woonbetonvloeren slijtvast zijn, maar ook vloeistofdicht en sterk. Het slijtvaste karakter blijft in stand, zodat u zeker weet dat u jaren van alle voordelen profiteert als u voor woonbeton van Woonbeton Noord Holland kiest.

Prijsvoordeel bij Woonbeton Noord Holland

Woonbeton Noord Holland biedt zowel particulieren als bedrijven in de provincie Noord Holland de mogelijkheid van een korting op woonbeton te profiteren. Dat kan al vanaf een oppervlakte van 51 m2, waarbij er sprake is van een progressief karakter. Dat betekent dat het prijsvoordeel verder omhoog kan gaan naarmate het oppervlak waar het woonbeton op wordt aangebracht groter wordt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op of maak een afspraak om de showroom in Amsterdam te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.