Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Noord Holland

Woonbeton Noord Holland is met het aanbrengen van woonbeton in de hele provincie Noord Holland werkzaam. Zo kunt u uw huis in Bloemendaal bijvoorbeeld laten voorzien van een schitterende vloer waarvan het designgehalte hoog is. Of de vloer laten aanleggen in uw winkel in Beemster of in uw woning in Drechterland. Of heeft u in Enkhuizen een showroom of ander bedrijfspand? Woonbeton Noord Holland is ook u graag van dienst met de realisatie van een unieke en exclusieve basis.

Woonbeton Noord Holland voor high end woonbetonvloeren

Woonbeton kan qua uitstraling en design zeker gerekend worden tot de klasse met high end vloeren. Woonbeton Noord Holland biedt verschillende mogelijkheden ten aanzien van het design, dat bepaald wordt door de kleur en structuur van het patroon. Dat maakt het ook mogelijk om de garantie te bieden dat Woonbeton Noord Holland iedere vloer uniek maakt. Het cementgebonden materiaal wordt met handmatig aangebracht door ons applicatieteam, zodat er sprake is van een ambachtelijke werkwijze.

Woonbeton Noord Holland voor slijtvaste vloeren

Het is bij de aanschaf van een vloer natuurlijk belangrijk dat u weet dat deze lang meegaat en in een uitstekende conditie blijft verkeren. Bij Woonbeton Noord Holland is het zo dat de woonbetonvloeren slijtvast zijn, maar ook vloeistofdicht en sterk. Het slijtvaste karakter blijft in stand, zodat u zeker weet dat u jaren van alle voordelen profiteert als u voor woonbeton van Woonbeton Noord Holland kiest.

Prijsvoordeel bij Woonbeton Noord Holland

Woonbeton Noord Holland biedt zowel particulieren als bedrijven in de provincie Noord Holland de mogelijkheid van een korting op woonbeton te profiteren. Dat kan al vanaf een oppervlakte van 51 m2, waarbij er sprake is van een progressief karakter. Dat betekent dat het prijsvoordeel verder omhoog kan gaan naarmate het oppervlak waar het woonbeton op wordt aangebracht groter wordt. Wilt u meer weten? Neem dan contact op of maak een afspraak om de showroom in Amsterdam te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan