Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Haarlem

Woonbeton Haarlem zorgt er met het aanbod van woonbeton voor dat uw huis of bedrijfspand in Haarlem een geweldige basis krijgt. U mag rekenen op een originele vloer met een fantastische uitstraling en een stijlvol karakter. Een vloer die gezien mag worden en jarenlang in een perfecte conditie blijft. Daarbij wordt door Woonbeton Haarlem voor ieder project maatwerk gegarandeerd en dat ziet iedereen terug in het unieke resultaat dat op professionele wijze door ons applicatieteam wordt aangebracht.

Natuurlijk ogende vloer van Woonbeton Haarlem

Woonbeton Haarlem heeft een assortiment beschikbaar met natuurlijk ogende vloeren, waarvan woonbeton een unieke vloeroplossing is. Deze vloer oogt niet alleen natuurlijk, maar is voor een deel uiteraard ook samengesteld op basis van natuurlijke materialen. Er worden mineralen, pigment en een cementgebonden deel gebruikt als basis voor het aanbrengen van deze schitterende vloer. De natuurlijk ogende vloer van Woonbeton Haarlem wordt ambachtelijk gelegd.

Vloer in kleur van Woonbeton Haarlem

Een vloer in kleur is zeker als het gaat om woonbeton van Woonbeton Haarlem een uitstekende keuze. Er zijn allerlei kleuren waar u uw oog op kunt laten vallen en daarbij is het uiteraard belangrijk om met de sfeer rekening te houden. Hiermee wordt de sfeer bedoeld die u graag terugziet in het interieur van uw woningkantoorwinkel of showroom. Het is mogelijk om aan de hand van kleurstalen al een indruk te krijgen van de beschikbaar optie van Woonbeton Haarlem.

Woonbeton met voordeel bij Woonbeton Haarlem

Woonbeton Haarlem hanteert voor de meeste projecten een prijs per m2 met uitzondering van de kleinste projecten als het gaat om oppervlakten van 20 tot en met 50 m2. In dat geval rekent Woonbeton Haarlem namelijk een vaste prijs. Voor grotere projecten is het zo dat wij als specialist in woonbeton u een voordeel kunnen bieden. Dat voordeel uit zich in een korting op de prijs per m2. Vraag gratis en zonder verplichting een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan