Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Groningen

Woonbeton Groningen is niet alleen leverancier van woonbeton, maar brengt deze vloer ook in eigen beheer aan in uw huis of bedrijfspand in Groningen. De vloeren zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Bedrijfspanden die bij uitstek geschikt zijn voor woonbetonvloeren zijn onder meer kantorenwinkels en showrooms. Deze lijst is door de veelzijdige toepassing uiteraard nog verder uit te breiden. Zoekt u een bedrijf dat deze fantastische vloer voor u kan realiseren? Maak dan kennis met de mogelijkheden van Woonbeton Groningen.

Woonbeton Groningen biedt veelzijdige mogelijkheden

Op het gebied van woonbeton heeft Woonbeton Groningen veelzijdige mogelijkheden te bieden voor particuliere en zakelijke klanten. De vloer is namelijk meer dan gewoon beton die al snel als grijs, saai, kil en koud wordt ervaren. De woonbetonvloeren van Woonbeton Groningen zijn namelijk in vele kleuren te leveren en bieden comfort vanuit de basis. De basis is weliswaar cementgebonden, maar de kenmerken zijn in geen opzicht anders dan de natuurlijke uitstraling te vergelijken met beton.

Woonbeton Groningen voor een levendige vloer

Originaliteit en uitstraling zijn vaak belangrijk bij de keuze voor een vloer. De vloer die Woonbeton Groningen te bieden heeft, lijkt te leven. Een rustig levendig patroon is mogelijk en past prima in een wat drukkere inrichting. Een uitbundig patroon is echter eveneens een optie, zodat er een wat meer robuuste en stoere look ontstaat. Dat is weer een perfecte look voor bijvoorbeeld een kantoor dat industrieel is ingericht. De woonbetonexperts van Woonbeton Groningen laten u graag persoonlijk met de opties kennismaken.

Advies van woonbetonexpert van Woonbeton Groningen

Persoonlijk contact en een persoonlijke kennismaking met de woonbetonvloeren van Woonbeton Groningen geven u het beste inzicht in de opties. Daarbij kunt u rekenen op het advies van onze expert. Daartoe nodigen wij u graag uit om naar onze showroom te komen. U kunt gelijk even bellen om een afspraak te maken. Als u alle kenmerken van de gewenste woonbetonvloer al op een rijtje heeft, is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen bij Woonbeton Groningen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan