Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Woonbeton Eindhoven

In Eindhoven kunt u voor woonbeton terecht bij Woonbeton Eindhoven. Dat is zeker aan te raden als u waarde hecht aan kwaliteit, betaalbaarheid en een fijne klantgerichte service. Dat zijn de kernwaarden die Woonbeton Eindhoven nastreeft en waar wij u graag kennis mee laten maken. De woonbetonvloeren stellen wij op maat samen en worden op professionele, maar bovenal aangebracht op een ambachtelijke wijze. Originaliteit is hierdoor gegarandeerd, want u krijgt een unieke vloer.

Multifunctionele vloer van Woonbeton Eindhoven

Er kunnen allerlei reden zijn om voor woonbeton van Woonbeton Eindhoven te kiezen. Het gaat echter vrijwel nooit om een enkele reden, maar om een combinatie van redenen. De vloer ziet er namelijk geweldig uit. Een vloer die er geweldig uitziet en verder niets toevoegt, is echter niet gewenst. De woonbetonvloeren van Woonbeton Eindhoven zijn naast de originele en levendige uitstraling multifunctioneel te noemen. Als woonvloer is deze oplossing geschikt vanwege het comfort en gemak en ook in winkelskantoren en showroom wordt er van vele voordelen geprofiteerd. Bijvoorbeeld de slijtvastheid en kracht van de vloer.

Woonbeton Eindhoven voor betaalbare prijzen

Dat Woonbeton Eindhoven voor de unieke vloeren betaalbare prijzen hanteert, blijkt direct uit de indicatie die hier gegeven wordt. 73 euro per m2 is de vanaf prijs voor woonbeton indien er sprake is van een oppervlakte tussen 151 en 200 m2. Het is vaak voordeliger om deze vloer op een groter oppervlak of in meerdere ruimtes tegelijk aan te laten brengen. Dan profiteert u namelijk op en top van de korting op de m2 prijs die door Woonbeton Eindhoven wordt verstrekt.

Persoonlijk advies van Woonbeton Eindhoven

U kunt bij Woonbeton Eindhoven rekenen op een persoonlijk advies. Het initiatief hiertoe ligt in uw handen, want u kunt de telefoon pakken en ons bellen om een afspraak te maken. Dan ontmoeten wij u graag in onze showroom. U kunt ook het contactformulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Als u niet direct voorzien wenst te worden van persoonlijk advies kunt u deze gelegenheid aangrijpen om een offerte via het offerteformulier aan te vragen bij Woonbeton Eindhoven.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.