Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Den Haag

Woonbeton Den Haag is het bedrijf dat u zoekt als u woonbeton in uw huis of bedrijfspand in Den Haag wilt laten aanbrengen. Wij hebben namelijk alles voor u beschikbaar inclusief advies, projectbegeleiding, transparante prijzen en een perfecte kwaliteit. Woonbeton als basis in huiswinkelskantoren of showrooms is een uitstekende keuze. Een keuze die u bij Woonbeton Den Haag kunt maken met de garantie dat maatwerk wordt geleverd, zodat er een unieke woonbetonvloer met een authentieke uitstraling ontstaat.

Woonbeton Den Haag voor authentiek woonbeton

Woonbetonvloeren van Woonbeton Den Haag zijn echt authentiek. Wij brengen namelijk een cementgebonden vloer aan die voor een groot deel uit natuurlijke materialen is samengesteld. De combinatie van materialen bestaat uit mineralen, water, cement en pigment. Het pigment bepaalt uiteraard de kleur en de combinatie van pigmenten bepaalt tijdens het aanbrengen de levendigheid van het patroon. De vloer die door Woonbeton Den Haag wordt aangebracht, is slechts een paar millimeter dik en vrijwel iedere ondergrond is voor deze vloer geschikt.

Woonbeton Den Haag biedt korting op projecten

Woonbeton Den Haag heeft u nog een groot voordeel te bieden in de vorm van een korting op de prijs voor bepaalde projecten. De korting kan al verstrekt worden voor projecten die een omvang hebben vanaf 51 m2. Het leuke van de korting van Woonbeton Den Haag is dat deze progressief is, zodat u nog meer profiteert bij grotere projecten. Bijvoorbeeld van een prijs van 73 euro per m2 als het gaat om een project met een omvang vanaf 151 m2. De prijs is overigens wel exclusief btw en is een indicatieve prijs.

Gratis persoonlijke offerte van Woonbeton Den Haag

Woonbeton Den Haag verstrekt u graag gratis een persoonlijke offerte om concreet inzicht in de kosten van woonbeton te krijgen die betrekking hebben op uw project. Er kunnen bijvoorbeeld extra factoren van toepassing zijn op de realisatie van het project. De offerte is online aan te vragen. Er is eveneens een optie om naar de showroom van Woonbeton Den Haag te komen. Belt u dan even voor een afspraak? Dan zorgen wij dat alle tijd en ruimte beschikbaar is.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan