Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Breda

Woonbeton Breda past woonbeton in allerlei situaties toe, zoals in huizenwinkelstoonzalen en kantoren. Dat komt doordat deze woonbetonvloeren een veelzijdig toepassingsgebied kennen en over een pure en natuurlijke uitstraling beschikken met een authentiek karakter. Het is dan ook niet voor niets dat de uitstraling deze vloeren van Woonbeton Breda zo populair maakt, maar daar zijn uiteraard nog meer redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld het comfort, warmte en het praktische gemak.

Woonbeton Breda voor een unieke cementgebonden vloer

Woonbeton Breda brengt unieke cementgebonden vloeren aan. Deze vloeren komen op een ambachtelijke wijze tot stand, waardoor de garantie op een uniek karakter standaard van toepassing is. De materialen waarmee gewerkt wordt, bestaat uit een mix van onder meer mineralen, cement en pigmenten. Het unieke karakter komt tot uiting in de structuur die te zien is in het oppervlak. Het leuke hiervan is dat u degene bent die bepaalt hoe levendig de structuur moet zijn. Het applicatieteam van Woonbeton Breda geeft daarbij uiting aan uw wensen tijdens het aanbrengen van de vloer.

Woonbeton Breda ook voor combi met vloerverwarming

Op het moment dat er voor een nieuwe vloer wordt gekozen kan er nog een keuze worden gemaakt. In het geval van een nieuwe vloer in de vorm van woonbeton in uw huis in Breda kan bijvoorbeeld tegelijkertijd de keuze voor vloerverwarming worden gemaakt. U kunt voor beide keuzes in één keer slagen bij Woonbeton Breda. De woonbetonvloeren die wij leveren zijn geknipt om vloerverwarming onder te leggen en wij voeren dit graag voor u uit.

Offerte op maat verstrekt door Woonbeton Breda

Woonbeton Breda biedt graag inzicht in de prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. De prijzen worden indicatief weergegeven, zodat er al een eerste indruk ontstaat ten aanzien van de kosten die gemaakt gaan worden. Woonbeton Breda biedt u naast een prijsindicatie de gelegenheid om gratis een offerte op maat aangereikt te krijgen. U kunt hiervoor het formulier invullen. Voor een persoonlijk gesprek of advies op maat in onze showroom kunt u telefonisch contact opnemen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan