Woonbeton Arnhem: unieke en stoere design vloer voor thuis
Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Woonbeton Arnhem

Woonbeton van Woonbeton Arnhem is niet alleen geschikt om op te leven en te wonen in uw huis en Arnhem. Deze vloeren zijn door het design en praktische eigenschappen eveneens perfect voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld in een stijlvol kantoorpand, maar ook in een trendy winkel of in een eigentijds ingerichte showroom. De stijl en uitstraling van de vloer kunt u bepalen door rekening met de kleur en met de levendigheid te houden. Woonbeton Arnhem adviseert u daar graag in.

Woonbeton Arnhem voor een exclusieve vloer

Woonbetonvloeren van Woonbeton Arnhem zijn in vele opzichten exclusief te noemen. Het comfort is groot en de uitstraling is natuurlijk en warm. Echt bijzonder is het unieke karakter dat aan iedere vloer wordt gegeven. Dit ontstaat doordat het cementgebonden materiaal aangebracht wordt met de hand, zodat er een levendig patroon ontstaat. De exclusiviteit van de woonbetonvloeren van Woonbeton Arnhem is qua uniek karakter dan ook voor ieder project gewaarborgd.

Toepassing woonbeton door Woonbeton Arnhem

Er is sprake van een veelzijdige toepassing als het gaat om de woonbetonvloeren van Woonbeton Arnhem. De veelzijdigheid uit zich op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld met betrekking tot de mogelijkheid de vloer te combineren met vloerverwarming. De veelzijdigheid is ook van toepassing als het gaat om het aanbrengen van het materiaal. Dat kan namelijk op allerlei soorten ondergronden. Een belangrijk punt voor de ondergrond is dat deze vormvast en vlak is. Woonbeton Arnhem kan indien nodig werkzaamheden uitvoeren om de ondergrond te optimaliseren.

Offerte aanvragen bij Woonbeton Arnhem

Het aanvragen van een offerte is zo gebeurd bij Woonbeton Arnhem. Om aan ieders wens tegemoet te komen, is er een uitgebreid aanvraagformulier voor een offerte beschikbaar. Deze hoeft u alleen maar in te vullen met uw wensen en naar ons te verzenden. Woonbeton Arnhem biedt u echter ook eerst de gelegenheid om de showroom te bezoeken. Zo kunt u een concrete indruk krijgen en van advies worden voorzien.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl