Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Woonbeton Apeldoorn

Woonbeton Apeldoorn biedt u de oplossing als u op zoek bent naar woonbeton voor uw kantoor, showroom, winkel of woning in Apeldoorn. De woonbetonvloeren die wij bieden voldoen aan de normen van de hoogste kwaliteit en overstijgen die zelfs voor wat betreft de originaliteit en uitstraling. Woonbeton Apeldoorn is graag uw leverancier die overigens ook het aanbrengen van de woonbetonvloer in eigen beheer heeft. Zelfs als u voor de combinatie met verwarming onder de vloer kiest. Dat regelen wij namelijk eveneens.

Woonbeton Apeldoorn voor een fantastische woonvloer

Op een vloer in huis wordt geleefd. Het is dan ook belangrijk dat het comfort groot is en dat u na jaren nog enthousiast bent als u ernaar kijkt. Dat is het geval bij de vloeren van Woonbeton Apeldoorn waar comfort, design en krachtige eigenschappen met elkaar gecombineerd worden. Woonbetonvloeren zijn fantastische vloeren om op te leven en op te wonen. Dat is gegarandeerd. Natuurlijk bieden de vloeren evenveel voordelen in kantorenwinkels en showrooms.

Prijs per m2 bij Woonbeton Apeldoorn

Er wordt doorgaans een prijs per m2 opgesteld indien de keuze op woonbeton van Woonbeton Apeldoorn valt. Hierop is wel een uitzondering. Mocht het een project betreffen met een oppervlak van 20 tot en met 51 m2 dan geldt er geen prijs per m2. Wij brengen dan een vast bedrag in rekening. Vanaf 51 m2 wordt een prijs per m2 berekend en gaat ook meteen het eerste voordeel in. Dat is namelijk het voordeel van Woonbeton Apeldoorn waarmee een korting geboden wordt op de prijs.

Gratis offerte toegezonden door Woonbeton Apeldoorn

Woonbeton Apeldoorn zendt u op verzoek graag een gratis offerte toe waar uiteraard geen verplichtingen aan verbonden zijn. De prijsopgave wordt toegezonden nadat u daarvoor het offerteformulier heeft ingevuld. Dit formulier is online beschikbaar. Indien u eerst nog meer informatie wenst, nodigen wij u uit om een afspraak te maken met Woonbeton Apeldoorn. Dan ontvangen wij u graag in de showroom.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan